Повезане вести
В дан: Новак на “Род Лејвер” арени, Дуци против Шпанца
Вести онлине 11.02.2021
Петог дана Отвореног првенства Аустралије на терену ће се наћи двојица српских представника у синглу и троје у дубл конкуренцији. Први ће у синглу на терен изаћи Душан Лајовић, који ће на терену број 3 играти четврти меч по… »
Михајловић 3 сата причао са папом: Када је видео кога сам довео, хтео је да ме прогласи за свеца
Вести онлине 11.02.2021
Српски тренер Синиша Михајловић, заједно са супругом Аријаном, био је овог понедељка гост папе Фрање током посете Ватикану! У разговору са италијанским медијима, Михајловић је открио део “састанка” који је имао са папом и који… »
Миха испричао зашто је папа хтео да га прогласи за свеца
Н1 Инфо 11.02.2021
На конференцији за медије пред дуел са Беневентом који његова Болоња игра у петак, Синиша Михајловић причао је новинарима о сустрету са папом Фрањом. Како је рекао Михајловић, у разговору са поглаваром Римокатоличке цркве… »
Папа хтео да прогласи синишу за свеца: Разговарали су чак 3 сата, а један детаљ је посебно одушевио Фрању!
Мондо 11.02.2021
"Када ме је видео папа ми је рекао: 'Одмах ћу те прогласити за свеца'". "Када ме је видео папа ми је рекао: 'Одмах ћу те прогласити за свеца'". Синиша Михајловић је у понедељак био гост папа Фрање, врховног поглавара… »
Миха био код папе три сата: Хтео је да ме прогласи за свеца
Нова 11.02.2021
Синиша Михајловић, тренер Болоње, открио је да је пре неколико дана разговарао са папа Фрањом, врховним поглаваром римокатоличке цркве. Пред меч са Беневентом, Синиша Михајловић је Италијанима испричао да је прошлог понедељка… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: САД одбиле захтев НИС-а и траже комплетан излазак руског власништва
НИН пре 51 минутајош 44 повезане
(Мапа) снег у Београд стиже много раније него што смо мислили! Забелеће се центар престонице и то пре овог свеца, температура пада за више од 10 степени
Блиц пре 2 сатајош 24 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних