Povezane vesti
Nova Nevolja Mine Kostić! Uz njenu pesmu Velji Nevolji stižu šifrovane poruke, pevačica se oglasila: Pevala sam raznim…
Kurir 11.02.2021
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji se nalaze u pritvoru i na teret mu se stavlja više ubistava, navodno prima šifrovane poruke putem radio stanica, a jedna od njih bila je upućena kroz pesmu "Isti igrači" Mine Kostić. "Ja nisam imala pojma da se… »
Velji Nevolji poslali tajnu poruku kroz pesmu Mine Kostić: Pevačica nam otkrila - "pevala sam raznim klanovima"! Video
Mondo 11.02.2021
Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Hapšenje Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe glavna je tema u Srbiji već… »
Vesti dana »

Iranski raketni napadi na Izrael i međunarodni diplomatski odgovori
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 80 povezanih

Vremenska prognoza za petak, 20. jun: Sunčano i malo svežije vreme
Novi magazin pre 13 minutajoš 24 povezane

Građani zabrinuti, stigli im na adresu računi za struju do 10 puta veći nego prethodnog meseca! Oglasili se iz EPS-a, evo šta je razlog
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Vlasnik kragujevačke firme za oružje pušten da se brani sa slobode nakon hapšenja
Serbian News Media pre 1 satjoš 8 povezanih

Košarkašice Srbije igraju danas od 17.30 časova protiv Litvanije u drugom kolu EP
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih