Povezane vesti
Nova Nevolja Mine Kostić! Uz njenu pesmu Velji Nevolji stižu šifrovane poruke, pevačica se oglasila: Pevala sam raznim…
Kurir 11.02.2021
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji se nalaze u pritvoru i na teret mu se stavlja više ubistava, navodno prima šifrovane poruke putem radio stanica, a jedna od njih bila je upućena kroz pesmu "Isti igrači" Mine Kostić. "Ja nisam imala pojma da… »
Velji Nevolji poslali tajnu poruku kroz pesmu Mine Kostić: Pevačica nam otkrila - "pevala sam raznim klanovima"! Video
Mondo 11.02.2021
Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Hapšenje Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe glavna je tema u Srbiji… »
Vesti dana »
Završen protest prosvetara u Beogradu, ponovo odbili ponudu Vlade za povećanje plata od 11 odsto
Beta pre 6 satijoš 53 povezane
"Odletela sam ispod katedre, a pucnji su se nastavili" Ranjena nastavnica istorije iz Ribnikara opisala užas iz učionice: Nisam ni stigla da vidim ko je ušao
Kurir pre 7 satijoš 43 povezane
Poljoprivrednici traktorima blokirali magistralni put kod Požarevca: „Borba se nastavlja“
Danas pre 10 satijoš 11 povezanih