Povezane vesti
Nova Nevolja Mine Kostić! Uz njenu pesmu Velji Nevolji stižu šifrovane poruke, pevačica se oglasila: Pevala sam raznim…
Kurir 11.02.2021
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji se nalaze u pritvoru i na teret mu se stavlja više ubistava, navodno prima šifrovane poruke putem radio stanica, a jedna od njih bila je upućena kroz pesmu "Isti igrači" Mine Kostić. "Ja nisam imala pojma da se… »
Velji Nevolji poslali tajnu poruku kroz pesmu Mine Kostić: Pevačica nam otkrila - "pevala sam raznim klanovima"! Video
Mondo 11.02.2021
Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Mina Kostić za MONDO o pesmi "Isti igrači" koja je upućena Velji Nevolji preko radija! Hapšenje Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe glavna je tema u Srbiji već… »
Vesti dana »
RHMZ upalio crveni alarm: Danas do 40 stepeni, poznato kada stiže kratko osveženje
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Katastrofa u Kolumbiji: Najmanje 132 poginulih u snažnom zemljotresu, 188 ljudi se vodi kao nestalo
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Na stolovima kod kraljeva i dalje gori! Vatrogasci se bore sa stihijom, u Deliblatskoj peščari požar stavljen pod kontrolu (foto/video)
Kurir pre 4 minutajoš 14 povezanih
Uvedene restrikcije vode u Gornjem Milanovcu: neracionalna potrošnja ugrozila stabilnost sistema
Glas Zapadne Srbije pre 18 minutajoš 9 povezanih
Zvezdin popravni na Marakani i prilika za prekid loše tradicije
Sputnik pre 8 minutajoš 15 povezanih