Povezane vesti
U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga 11 saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu šest
RTV 11.02.2021
NOVI SAD - U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a dve su lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima su… »
U protekla 24 sata šest saobraćajki na području Grada, lakše povređena dva lica
Moj Novi Sad 11.02.2021
U poslednja 24 časa, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a dve su lakše povređene, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad. U istom intervalu, na području Grada Novog Sada dogodilo se šest… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 53 minutajoš 32 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Radio sto plus pre 13 minutajoš 40 povezanih
(Mape) Tropska vrućina, pa pad od čak 20 stepeni! Meteo šamar biće jak i trajaće danima: Dramatična promena vremena donosi jako nevreme, a evo šta nas čeka oko 20. juna
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Insajder pre 58 minutajoš 19 povezanih
”Znam šta ljudi očekuju” Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana da pronađemo igrače koji će praviti razliku
Dnevnik pre 4 satijoš 22 povezane