Повезане вести

Тужилац Зорић поднео оставку у већу тужилаца

Тужилац Зорић поднео оставку у већу тужилаца

РТВ 11.02.2021
БЕОГРАД - Секретар Државног већа тужилаца Томо Зорић је данас поднео оставку на ту функцију. Зорић је вечерас потврдио Тањугу да је поднео оставку на место секретара Државног већа тужилаца (ДВТ). Зорић ће за сада остати у… »
Томо Зорић поднео оставку! Био у друштву сарадника Веље Невоље, саслушан и у полицији

Томо Зорић поднео оставку! Био у друштву сарадника Веље Невоље, саслушан и у полицији

Мондо 11.02.2021
Није више секретар Државног већа тужилаца. Није више секретар Државног већа тужилаца. Томо Зорић је данас поднео оставку на место секретара Државног већа тужилаца. Он је претходно потврдио да су он и заменик тужиоца Милица… »
Томо Зорић поднео оставку

Томо Зорић поднео оставку

Нова 11.02.2021
Томо Зорић поднео је оставку на функцију секретара Државног већа тужилаца. Он за Нова.рс каже да је оставку поднео из моралних разлога. “Прошао сам полиграф. Доказано је да моје кривице нема”, наводи Зорић за наш портал и додаје… »
Томо Зорић поднео оставку на функцију секретара ДВТ

Томо Зорић поднео оставку на функцију секретара ДВТ

Н1 Инфо 11.02.2021
Томо Зорић поднео је оставку на функцију секретара Државног већа тужилаца (ДВТ). Он за Нова.рс каже да је оставку поднео из моралних разлога. „Прошао сам полиграф. Доказано је да моје кривице нема”, наводи Зорић за портал… »
Томо Зорић поднео оставку: “То је морални чин…”

Томо Зорић поднео оставку: “То је морални чин…”

Недељник 11.02.2021
Принтсреен/ИоуТубе/Панцево РТВ Томо Зорић поднео је оставку на функцију секретара Државног већа тужилаца. Он каже да је оставку поднео из моралних разлога. “Прошао сам полиграф. Доказано је да моје кривице нема”, наводи Зорић за… »

Вести дана »