Povezane vesti
Prva svađa Stefana i Jovane otkako su ušli u vezu! Nevolje u ljubavnom gnezdu, misica mu odbrusila: Nerviraš me! (video)
Kurir 11.02.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić imali su prvu ozbiljnu svađu od kada su stupili u ljubavnu romansu, i to ni manje, ni više ne go zbog toga što on nije hteo više da jede, jer je bio izrazito sit. Misica je udraila kontru, te je i ona počela da odbija… »
Ja nisam kao iva grgurić! Jovana se suočila sa Natašom zbog Karić, a onda mu spomenula bivšu: Obrušila se na nju kao nikad…
Kurir 11.02.2021
Jovana Ljubisavljević - Zašto si rekla da te je Nataša mnogo razočarala? - Ne sećam se toga, ali smo imale korektan odnos, ali onda kada sam na radiju rekla da završavam svoju prethodnu vezu, ona je na nominacijama zaplakala, a kao da sam ja od kamena… »
Vesti dana »
U Srbiji u julu gotovo pola miliona turista, 4,4% više nego prošle godine
Ekapija pre 20 minutajoš 41 povezana
DA LI MORATE DA SE PRIJAVITE ZA 6.000 DINARA? Zakon je usvojen, od 7. septembra prvo proverite jednu stvar
Ozon pre 26 minutajoš 64 povezane
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Radio sto plus pre 21 minutajoš 32 povezane
Značajna novina u ovoj školskoj godini! Oglasilo se Ministarstvo prosvete: Evo šta se dešava sa ekskurzijama
Telegraf pre 10 minutajoš 37 povezanih
VJT u Subotici: Istraga protiv 7 osoba u vezi sa pronađenim eksplozivom kod Kanjiže
Nedeljnik pre 2 satajoš 32 povezane