Povezane vesti
Svi su gledali u jedan detalj: Izdanje Nataše Bekvalac u emisiji koje bode oči (foto)
Večernje novosti 12.02.2021
PEVAČICA Nataša Bekvalac privukla je pažnju javnosti velikim šeširom koji je nosila tokom gostovanja na TV Prva. Nataša Bekvalac, pevačica, pričala je da je nakon koncerta u Beogradskoj areni bila u finasijskom minusu. Foto: Фото: ТВ… »
Nataša Bekvalac: Završila sam koncert u ogromnom minusu
Nova 12.02.2021
Pevačica Nataša Bekvalac, pre godinu dana priredila je pravi spektakl za svoju publiku na svom prvom velikom solističkom koncertu u beogradskoj "Štark areni". Kako bi sve bilo na svetskom nivou pevačica se ozbiljno potrudila i uložila velika… »
"Završila sam u ogromnom minusu": Nataša Bekvalac se pojavila u neprepoznatljivom stilu, a onda otkrila privatne detalje
Blic 11.02.2021
Nataša Bekvalac, pevačica, otkrila je da je nakon koncerta u Beogradskoj areni bila u finasijskom minusu. Naime, njen tadašnji podvig i scenski spektakl koštao ju je kao nikada do sada. - Završila sam koncert u ogromnom minusu. Organizatori su… »
Vesti dana »
Posle tročasovne blokade Varadinskog i Žeželjevog mosta, studenti i građani kod Mosta slobode u Novom Sadu
RTS pre 19 minutajoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor Radoslava Milenkovića, Bjela i Kesić se poklonili studentima
Nova pre 18 minutajoš 45 povezanih
Izrael oslobodio Palestinace iz svojih zatvora, a Hamas trojicu talaca u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 8 satijoš 23 povezane