Povezane vesti
Goati: Konfuzija na opozicionoj sceni
Nova 13.02.2021
Politikolog Vladimir Goati izjavio je da "opozicija nikad u Srbiji nije bila jedinstvena, kao jedan blok na vlasti, nego su tu bili različiti polovi i poslovi". “Vrlo naglašena egocentričnost vodja. To je slabost Srbije. Čini mi se da je sada manje dobra… »
Goati: Konfuzija na opozicionoj sceni, egocentričnost vodja je velika slabost Srbije
Novi magazin 13.02.2021
Politikolog Vladimir Goati izjavio je da "opozicija nikad u Srbiji nije bila jedinstvena, kao jedan blok na vlasti, nego su tu bili različiti polovi i poslovi". "Vrlo naglašena egocentričnost vodja. To je slabost Srbije. Čini mi se da je sada manje dobra… »
Goati: Opozicija nikad nije bila jedinstvena, naglašena je egocentričnost vođa
N1 Info 13.02.2021
Politikolog Vladimir Goati izjavio je da "opozicija nikad u Srbiji nije bila jedinstvena, kao jedan blok na vlasti, nego su tu bili različiti polovi i poslovi". „Vrlo naglašena egocentričnost vođa. To je slabost Srbije. Čini mi se da je sada manje dobra… »
Vesti dana »
(Foto) Prvi putnici napustili kruzer sa zaraženima hantavirusom: Evakuacija na Tenerifama trajaće do ponedeljka popodne
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 39 povezanih
Direktorka Instituta "Batut": Na brodu sa hantavirusom nije bilo srpskih državljana, nema razloga za brigu
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
IRGC: Ako se ponove napadi na naše brodove, ciljaćemo američke mete u regionu; katarski tanker prošao kroz Ormuz
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih