Povezane vesti
Vas dvoje imate bolestan odnos i on nema stav! Miljana i Danijel popričali o Zoli, a onda mu je ušla u krevet: Želim da se…
Kurir 13.02.2021
Miljana Kulić je došla do rehabilitacije gde je bio Danijel Višović, kako bi razgovarala sa njim. Oni su započeli razgovor o Lazaru Čoliću Zoli i Miljaninom odnosu sa njim. - Ja da sam bio na Zolinom mestu danas, ja bih vas udario u glavu jer ja… »
Miljana Ne prestaje da spopada muškarce u zadruzi! Ščepala Mišela, molila ga je da zaplešu, a onda ga pratila u stopu…
Kurir 13.02.2021
Miljana Kulić je bila izuzetno raspoložena za igru i pesmu, te je tako vrbovala Mišela Gvozdenovića da sa njim igra, ali i zapeva. - Ljubavi idemo malo, do nikoga mi nije ovoliko stalo, možda je sreća iza ove kapije! Ja te volim, od ljubavi sva… »
Hoće li neko pomoći ovoj devojci? Miljana Kulić puca od besa, lomi sve pred sobom! Demolirala apartman, a tek da čujete…
Blic 13.02.2021
Miljana Kulić našla je novu simpatiju, Danijela Višića. Nišlijka je imala velike planove za njih dvoje, a kada je shvatila da su se oni izjalovili, Kulićeva je krenula da lomi sve pred sobom. Naime, Miljana je pre nekoliko dana zamolila Drvo… »
Vesti dana »

Mostovi padaju u Rusiji: Sedam mrtvih, desetine povređenih nakon urušavanja
Serbian News Media pre 9 minutajoš 18 povezanih

Danas se u 34 grada u Srbiji održava veliki protest „Vostani Serbije“
Nova pre 39 minutajoš 10 povezanih

Danas sunačno, temperatura u Srbiji do 30 stepeni: I narednih sedam dana toplo
Euronews pre 59 minutajoš 17 povezanih

Ko je Dezire Due (19), nova zvezda svetskog fudbala? Koštao 50.000.000 evra, uradio neprocenjivo
Mondo pre 19 minutajoš 23 povezane

VIDEO Potpuni haos u Parizu posle titule: Pljačke, ranjeni ljudi i grad u plamenu
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih