Повезане вести

Вас двоје имате болестан однос и он нема став! Миљана и Данијел попричали о Золи, а онда му је ушла у кревет: Желим да се…

Вас двоје имате болестан однос и он нема став! Миљана и Данијел попричали о Золи, а онда му је ушла у кревет: Желим да се…

Курир 13.02.2021
Миљана Кулић је дошла до рехабилитације где је био Данијел Вишовић, како би разговарала са њим. Они су започели разговор о Лазару Чолићу Золи и Миљанином односу са њим. - Ја да сам био на Золином месту данас, ја бих вас… »
Миљана Не престаје да спопада мушкарце у задрузи! Шчепала Мишела, молила га је да заплешу, а онда га пратила у стопу! (видео)…

Миљана Не престаје да спопада мушкарце у задрузи! Шчепала Мишела, молила га је да заплешу, а онда га пратила у стопу! (видео)…

Курир 13.02.2021
Миљана Кулић је била изузетно расположена за игру и песму, те је тако врбовала Мишела Гвозденовића да са њим игра, али и запева. - Љубави идемо мало, до никога ми није оволико стало, можда је срећа иза ове капије! Ја те волим… »
Хоће ли неко помоћи овој девојци? Миљана Кулић пуца од беса, ломи све пред собом! Демолирала апартман, а тек да чујете шта је…

Хоће ли неко помоћи овој девојци? Миљана Кулић пуца од беса, ломи све пред собом! Демолирала апартман, а тек да чујете шта је…

Блиц 13.02.2021
Миљана Кулић нашла је нову симпатију, Данијела Вишића. Нишлијка је имала велике планове за њих двоје, а када је схватила да су се они изјаловили, Кулићева је кренула да ломи све пред собом. Наиме, Миљана је пре неколико дана… »

Вести дана »