Povezane vesti
Hrvatski suverenista podivljao na TV: Prvo rekao da je Za dom spremni legitiman, a onda napustio studio
Kurir 13.02.2021
Hrvoje Zekanović iz Hrvatskih suverenista smatra da je pozdrav „Za dom spremni” legitiman, a u jednoj televizijskoj emisiji je rekao da se ne može upoređivati sa „fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj“. "Meni je u neku ruku drago da ste… »
Hrvatski suverenista: „Za dom – spremni“ legitiman pozdrav – neuporediv sa „srpskim fašizmom“
Sputnik 13.02.2021
Hrvoje Zekanović iz Hrvatskih suverenista smatra da je pozdrav „Za dom – spremni” legitiman, a u emisiji „Crvena linija“ na N1 televiziji rekao je da se ne može upoređivati sa „fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj“. „Meni je u neku ruku… »
"Za dom – spremni" legitiman pozdrav – neuporediv sa "srpskim fašizmom"
Alo 13.02.2021
Hrvoje Zekanović iz Hrvatskih suverenista smatra da je pozdrav „Za dom – spremni” legitiman, a u emisiji „Crvena linija“ na N1 televiziji rekao je da se ne može upoređivati sa „fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj“. „Meni je u neku ruku… »
Vesti dana »
Macut:Sutra vanredna sednica Štaba za vanredne situacije o vodostaju i visokim temperaturama
RTV pre 41 minutajoš 32 povezane
Rasim Ljajić obrazložio ostavku: „Ne mogu da se posvetim stranci“
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 67 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 38 povezanih
Svetog Iliju anđeli povijali u plamen i hranili vatrom: Etnološkinja otkriva verovanja vezana za Ilindan
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih