Povezane vesti
Tog dana je peđa Mijatović postao "izdajnik": Imao sam obezbeđenje u kući, nisu mi oprostili tu odluku!
Mondo 13.02.2021
Hteo je samo u Madrid i u tome je i uspeo. Hteo je samo u Madrid i u tome je i uspeo. Prošlo je četvrt veka - na današnji dan pre 25 godina, Predrag Mijatović je "iza leđa" klubu objavio da će postati novi igrač Real Madrida i tako učinio da za navijače… »
Na današnji dan pre četvrt veka: Real potpisao čoveka koji će mu skinuti evropsko prokletstvo
Mozzart sport 13.02.2021
Peđa Mijatović pre 25 godina stavio paraf na predugovor sa Madriđanima. Bio je to fudbalski zemljotres od kojeg je brujalo špansko tlo danima, nedeljama, mesecima. Ma, ni do danas se u Valensiji nije potpuno smirilo. Najbolji igrač, miljenik navijača… »
Vesti dana »
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Tramp bi mogao da naredi jednu od najrizičnijih misija u istoriji
Mondo pre 16 minutajoš 53 povezane
Kos na sastanku s Brnabić: Velika zabrinutost zbog koraka za 'ograničenje nezavisnosti pravosuđa'
Slobodna Evropa pre 32 minutajoš 24 povezane
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 1 satjoš 29 povezanih
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih