Повезане вести
"Тек када будете "чисти", идите на вакцинацију, а ево шта значи бити "чист": Др Тиодоровић објашњава шта да радите ако се…
Блиц 13.02.2021
Примили сте једну дозу вакцине и одахнули? Погрешно! Брзо се вратите у стање приправности! Дистанца, маска, прање руку… све то остаје! Једна доза није довољна, зато примамо две. Корона вам после једне дозе вакцине прети… »
Вакцинисан сам пре 3 дана и сад сам болестан, шта да радим
Нова 13.02.2021
Шта да радим ако добијем ковид 19, а нисам примио другу дозу? Зашто имам корону, а вакцинисао сам се? Шта да радим уколико не знам да сам позитиван на цовид 19, а примим вакцину? Одговоре на ова питања дао је проф. др Бранислав… »
Шта радити ако се заразите пре 2. Дозе вакцине? Др Тиодоровић објаснио: Само у овом стању се иде на вакцинацију
Мондо 13.02.2021
Примили сте једну дозу вакцине и одахнули? Велика грешка. Једна доза није довољна, зато примамо две. Примили сте једну дозу вакцине и одахнули? Велика грешка. Једна доза није довољна, зато примамо две Шта да радим ако добијем… »
Вакцинисан сам пре 3 дана и сада сам болестан Др Тиодоровић: То није од вакцине! Пратите своје контакте
Курир 13.02.2021
После примљене прве дозе вакцине против корона вируса и даље се треба придржавати свих мера, јер се тек 10-15 дана после примања друге дозе особа може сматрати заштићеном. - Најпре, да разјаснимо прво како се креће на… »
Вести дана »

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

"Подржавате геноцид": Санчез позвао на искључење Израела са спортских такмичења због Газе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана