Povezane vesti

Vajar posetio spomenik: Ne znam koliko novca je potrošeno, još mi stižu računi

Vajar posetio spomenik: Ne znam koliko novca je potrošeno, još mi stižu računi

N1 Info 13.02.2021
Ruski vajar i autor spomenika Stefanu Nemanji Aleksandar Rukavišnjikov posetio je sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem Savski trg u Beogradu, na kome se nalazi njegovo delo, jer zbog zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje njegovom… »
Rukavišnjikov obišao spomenik Stefanu Nemanji: Ovo je bio vrlo uzbudljiv, težak i komplikovan posao

Rukavišnjikov obišao spomenik Stefanu Nemanji: Ovo je bio vrlo uzbudljiv, težak i komplikovan posao

RTS 13.02.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i ruska delegacija, predvođenom vajarom i autorom spomenika Stefanu Nemanji Aleksandrom Rukavišnjikovim, obišli su spomenik na Savskom trgu. Goran Vesić je istakao da mu je čast i zadovoljstvo što može… »
Rukavišnjikov u Beogradu: Autor spomenika Stefanu Nemanji sutra prvi put na Savskom trgu

Rukavišnjikov u Beogradu: Autor spomenika Stefanu Nemanji sutra prvi put na Savskom trgu

Večernje novosti 12.02.2021
ČUVENI ruski vajar Aleksandar Rukavišnjikov posetiće sutra Beograd i spomenik Stefanu Nemanji koji je sam stvorio, saznaje Sputnjik. Prema našim informacijama, Rukavišnjikov će, tako, prvi put videti svoje remek-delo na Savskom trgu pošto, zbog… »

Vesti dana »