Повезане вести
Миловановић тражи одлагање ванредног кола: Имао је шта да каже тренер Младости и о суђењу.
Вечерње новости 14.02.2021
НЕНАД Миловановић није био задовољан суђењем на мечу против Сурдуличана. Тренер Лучанаца Ненад Миловановић је после ремија 2:2 против Сурдуличана прокоментарисао суђење арбитара, јасно истакавши да су они лоше обављали свој… »
"Не могу да ћутим на неправду, судија као извршитељ": Тренер Младости је љут, тражи одлагање ванредног кола!
Мондо 14.02.2021
Ненад Миловановић није био задовољан суђењем на мечу против Сурдуличана. Ненад Миловановић није био задовољан суђењем на мечу против Сурдуличана. Фудбалери Младости из Лучана успели су да у завршници меча 21. кола Суперлиге… »
Нешко је огорчен: Живковић је деловао као извршитељ, а не као судија
Моззарт спорт 14.02.2021
„Много тога ми је јасно“, каже тренер Младости. Слабо је Младост почела други део првенства, у два кола освојила је само бод и то у суботу голом у последњем минуту код куће против Радника (2:2). Иако су гости били бољи тим у… »
Миловановић: Разочаран сам, неправда, нисам личан ни према Савезу!
Спортски журнал 14.02.2021
По завршетку меча видно огорчен шеф струке Младости Ненад Миловановић, је прокоментарисао суђење. – Сигуран сам да ће се клуб и званично огласити на све ово што нам је приредио судија Живковић. Заиста не могу, а и не желим да… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 6 сатијош 15 повезаних

Зеленски поново у Белој кући - тражи оружје и енергенте, али је Трумп неумољив
Блоомберг Адриа пре 44 минутајош 169 повезаних

Црвена звезда без пола тима појела реал Мадрид: Црвено-бели разнели великана!
Хот спорт пре 49 минутајош 57 повезаних

Болтон негира оптужбе за одавање тајни: Трамп га назвао „лошим момком“
НИН пре 5 сатијош 29 повезаних