Povezane vesti

Milovanović traži odlaganje vanrednog kola: Imao je šta da kaže trener Mladosti i o suđenju.

Milovanović traži odlaganje vanrednog kola: Imao je šta da kaže trener Mladosti i o suđenju.

Večernje novosti 14.02.2021
NENAD Milovanović nije bio zadovoljan suđenjem na meču protiv Surduličana. Trener Lučanaca Nenad Milovanović je posle remija 2:2 protiv Surduličana prokomentarisao suđenje arbitara, jasno istakavši da su oni loše obavljali svoj posao na tom… »
"Ne mogu da ćutim na nepravdu, sudija kao izvršitelj": Trener Mladosti je ljut, traži odlaganje vanrednog kola!

"Ne mogu da ćutim na nepravdu, sudija kao izvršitelj": Trener Mladosti je ljut, traži odlaganje vanrednog kola!

Mondo 14.02.2021
Nenad Milovanović nije bio zadovoljan suđenjem na meču protiv Surduličana. Nenad Milovanović nije bio zadovoljan suđenjem na meču protiv Surduličana. Fudbaleri Mladosti iz Lučana uspeli su da u završnici meča 21. kola Superlige Srbije stignu do… »
Neško je ogorčen: Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija

Neško je ogorčen: Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija

Mozzart sport 14.02.2021
„Mnogo toga mi je jasno“, kaže trener Mladosti. Slabo je Mladost počela drugi deo prvenstva, u dva kola osvojila je samo bod i to u subotu golom u poslednjem minutu kod kuće protiv Radnika (2:2). Iako su gosti bili bolji tim u većem delu meča… »
Milovanović: Razočaran sam, nepravda, nisam ličan ni prema Savezu!

Milovanović: Razočaran sam, nepravda, nisam ličan ni prema Savezu!

Sportski žurnal 14.02.2021
Po završetku meča vidno ogorčen šef struke Mladosti Nenad Milovanović, je prokomentarisao suđenje. – Siguran sam da će se klub i zvanično oglasiti na sve ovo što nam je priredio sudija Živković. Zaista ne mogu, a i ne želim da ostanem nem na… »

Vesti dana »