Повезане вести
Вучић: Поносан сам на то што је Србија војно неутрална
Нова 14.02.2021
Председник Александар Вучић изјавио је данас да је као што је македонски премијер Зоран Заев поносан што је Северна Македонија члан НАТО, поносан на то што је Србија војно неутрална. Вучић је то казао одговарајући на новинарска… »
Заев: Поносни смо што смо у НАТО, иако нема вакцина
Нова 14.02.2021
Поносан сам што смо чланица НАТО, али сви смо свесни да недостају вакцине у свету, изјавио је данас премијер Северне Македоније Зоран Заев. Македонски премијер је казао то одговарајући на питање новинара у Табановцима да… »
Вучић отворено: Поносан сам на то што је Србија војно неутрална
Вечерње новости 14.02.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је као што је македонски премијер Зоран Заев поносан што је Северна Македонија члан НАТО, поносан на то што је Србија војно неутрална. Вучић је то казао одговарајући на… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО: Ужичани блокирали Златиборску магистралу: Петиција за ослобађање Богдана Јовичића
Нова пре 24 минутајош 49 повезаних

Прво су провоцирали Естонију, а сада су нарушили ваздушни простор Пољске: Хитно се огласили након провокације
Мондо пре 24 минутајош 39 повезаних

БИА позвала студенте на "пријатељски" разговор": Војна парада и потенцијални звиждук Вучићу
Радио 021 пре 5 сатијош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 46 повезаних