Повезане вести

"Морам бити изузетно добар да бих имао шансу" Зверев о Новаку: Меч против Ђоковића највећи изазов у тенису

"Морам бити изузетно добар да бих имао шансу" Зверев о Новаку: Меч против Ђоковића највећи изазов у тенису

Спортал блиц 14.02.2021
У три сета је поразио Душана Лајовића и изборио пласман у четвртфинале Аустралијан опена где ће играти против . Тежак посао чека Немца у наредној рунди, али му на руку иде то што је Новак играо сет више у својој осмини финала, а… »
Зверев о дуелу са Новаком: ‘Имам две велике победе, тешко је играти против њега!’

Зверев о дуелу са Новаком: ‘Имам две велике победе, тешко је играти против њега!’

Хот спорт 14.02.2021
Ево шта је имао да каже Новаков противник у четвртфиналу – Александар Зверев. Немачки тенисер руског порекла Александар Зверев је победом над Лајовићем отишао у четвртфинале Аустралијан опена. Тамо ће се састати са Новаком… »
Новак искрен: ‘Нашао сам начин, морам бити спремнији!’

Новак искрен: ‘Нашао сам начин, морам бити спремнији!’

Хот спорт 14.02.2021
Много се претходних дана причало о повреди Новака Ђоковића, а ево шта је он сада рекао! Српски тенисер потпуно отворено и искрено говорио је о свом тренутном стању. ‘Провео сам сате са мојим физиотерапеутом. Радили смо различите… »
Новак Ђоковић после тријумфа: „Под јаким сам таблетама против болова већ 48 сати!“(видео)

Новак Ђоковић после тријумфа: „Под јаким сам таблетама против болова већ 48 сати!“(видео)

Хот спорт 14.02.2021
„Мени Гренд слем све значи!“ Новак Ђоковић је савладао Милоша Раонића у четвртом колу Аустралијан опена, а после меча је открио какво је његово здравствено стање. – Није било припреме за овај меч, користио сам сваки сат да се… »
"Шта кашљеш, у пи*** материну, бре?!" Новак Ђоковић урлао ка својој ложи усред меча с Раонићем! /видео/

"Шта кашљеш, у пи*** материну, бре?!" Новак Ђоковић урлао ка својој ложи усред меча с Раонићем! /видео/

Спортал блиц 14.02.2021
У мечу у коме се јубиларном, 300. гренд слем победом, изборио за четвртфинале Аустралијан опена, најбољи тенисер света је у неколико наврата био бесан. Једном на себе, јер је дозволио да испусти предност од 40:15, а други пут на… »
"Није: Идеално!" Новак Ђоковић се умало повукао са Аустралијан опена: Под јаким сам таблетама 48 сати, не знам шта ми раде!

"Није: Идеално!" Новак Ђоковић се умало повукао са Аустралијан опена: Под јаким сам таблетама 48 сати, не знам шта ми раде!

Спортал блиц 14.02.2021
Након што се пласирао у четвртфинале Аустралијан опена, најбољи тенисер света је признао да му уопште није свеједно откако се пре два дана повредио у мечу 3. кола са Тејлором Фрицом. иако је играо повређен, а после јубиларног… »
Ђоковић у четвртфиналу Аусталијан опена (ВИДЕО)

Ђоковић у четвртфиналу Аусталијан опена (ВИДЕО)

Бета 14.02.2021
Српски тенисер Новак Дјоковић пласирао се данас у четвртфинале Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победио 14. играча света Канадјанина Милоша Раонића после четири сета, 7:6, 4:6, 6:1, 6:4. Први тенисер света је победио после… »
Ђоковић: Играо сам под таблетама, да није гренд слем у питању повукао бих се

Ђоковић: Играо сам под таблетама, да није гренд слем у питању повукао бих се

Моззарт спорт 14.02.2021
„Пошто је све било у реду на загревању, одлучио сам да играм“, каже Ђоковић. Повреда није прошлост, иако је Новак Ђоковић чак рутински победио Милоша Раонића (3:1) и пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена. Признао је… »
Новак Ђоковић прошао у четвртфинале АО: Србин славио против Раонића у четири сета!

Новак Ђоковић прошао у четвртфинале АО: Србин славио против Раонића у четири сета!

Хот спорт 14.02.2021
Браво Ноле! Новак Ђоковић савладао је Милоша Раонића у четвртом колу Аустралијан опена са 3:1, по сетовима 7:6(4), 4:6, 6:1, 6:4 после мало мање од три сата игре. Најбољи тенисер света дошао је до 300 победа на Гренд слем… »
Магија! С ова два нестварна потеза Новак Ђоковић је "нокаутирао" Раонића у драматичној завршници! /видео/

Магија! С ова два нестварна потеза Новак Ђоковић је "нокаутирао" Раонића у драматичној завршници! /видео/

Спортал блиц 14.02.2021
То што се пласирао у четвртфинале Аустралијан опена није ништа ново за најбољег тенисера света, али како је то урадио након што се пре два дана повредио у мечу 3. кола са Тејлором Фрицом, посебна је прича. , иако је играо с… »
Само је Федерер испред Новака: Ђоковић победом над Раонићем стигао до невероватног достигнућа

Само је Федерер испред Новака: Ђоковић победом над Раонићем стигао до невероватног достигнућа

Вечерње новости 14.02.2021
НОВАК Ђоковић ће имати посебног разлога да памти победу над Милошем Раонићем - 7:6(4), 4:6, 6:1, 6:4. Наиме, најбољи тенисер света је након тријумфа над Канађином дошао до бројке од 300 победа на Гренд слем турнирима и по том… »
Ђоковић победио Раонића за четврфинале Аустралијан опена, следи Зверев

Ђоковић победио Раонића за четврфинале Аустралијан опена, следи Зверев

Дневник 14.02.2021
МЕЛБУРН: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена, пошто је данас победио Канађанина Милоша Раонића са 7:6 (7-4), 4:6, 6:1, 6:4. Тако је најбољи рекет света забележио и 18. узастопну… »
“Имам 48 сати да се опоравим! Да није Аустралијан опен, не бих ни изашао на терен!”

“Имам 48 сати да се опоравим! Да није Аустралијан опен, не бих ни изашао на терен!”

Вести онлине 14.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Милоша Раонића са 3:1 у 4. колу Аустралијан опена и заказао дуел са Александром Зверевим. После меча Новак је открио како се осећао током меча и у којем је стању његова п… »
Одустао бих да није у питању гренд слем: Ђоковић победио па забринуо - "Не знам каква је штета начињена мом телу!"

Одустао бих да није у питању гренд слем: Ђоковић победио па забринуо - "Не знам каква је штета начињена мом телу!"

Мондо 14.02.2021
Најбољи тенисер света има само један приоритет после победе над Раонићем. Најбољи тенисер света има само један приоритет после победе над Раонићем. Новак Ђоковић је успео да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена упркос… »
АО: Несаломиви Ђоковић у четвртфиналу

АО: Несаломиви Ђоковић у четвртфиналу

Радио 021 14.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се четвртфинале Аустралијен опена пошто је у 4. колу победио Милоша Раонића из Канаде, 7:6 (4),4:6, 6:1, 6:4. Тако је најбољи рекет света забележио и 18. узастопну победу на овом… »
Под јаким сам таблетама против болова: Не знам каква је штета начињена мом телу, опоравак је приоритет!

Под јаким сам таблетама против болова: Не знам каква је штета начињена мом телу, опоравак је приоритет!

Вечерње новости 14.02.2021
Новак Ђоковић је данас направио велики подвиг, савладао је Милоша Раонића упркос повреди са којом се суочава. Након меча код Барбаре Шет и Метса Виландера Ђоковић је говорио о повреди. "Довољно добро се осећам да играм. Не бих… »
Ђоковић: Већ 48 сати сам под јаким таблетама – то штети телу

Ђоковић: Већ 48 сати сам под јаким таблетама – то штети телу

Нова 14.02.2021
Новак Ђоковић савладао је Милоша Раонића са 7:6(4), 4:6, 6:1, 6:4 у осмини финала Аустралијан опена, а након меча открио је да се налази под озбиљном терапијом да би могао да игра. Објаснио је како се осећа након завршеног… »

Вести дана »