Povezane vesti
Mask pozvao Putina na razgovor! Čeka se odgovor ruskog predsednika
Vesti online 14.02.2021
Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask pitao je ruskog predsednika Vladimira Putina da li bi bio zainteresovan da mu se pridruži u razgovoru na društvenoj mreži Klabhaus. Potez jednog od najbogatijih ljudi na svetu izazvao je veliko interesovanje… »
Ilon Mask pozvao Vladimira Putina na razgovor
RTV 14.02.2021
VAŠINGTON - Izvršni direktor američke kompanije Tesla Ilon Mask pozvao je putem Tvitera ruskog predsednika Vladimira Putina da mu se pridruži u razgovoru na društvenoj mreži Klabhaus. U sledećem tvitu, Mask je na ruskom jeziku napisao "Bila bi mi… »
Mask pozvao Putina na čet: Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove
Blic 14.02.2021
Drugi najbogatiji čovek u svetu, američki preduzetnik Ilon Mask u subotu je kontaktirao ruskog predsednika Vladimira Putina preko “Tvitera”. Šef “Tesle” upitao je Putina da li je zainteresovan za konverzaciju na “Klabhausu” (Clubhouse)… »
Mask pozvao Putina na čet! Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove!
Pravda 14.02.2021
Drugi najbogatiji čovek u svetu, američki preduzetnik Ilon Mask u subotu je kontaktirao ruskog predsednika Vladimira Putina preko “Tvitera”. Šef “Tesle” upitao je Putina da li je zainteresovan za konverzaciju na “Klabhausu” (Clubhouse)… »
Ilon Mask pozvao Putina na razgovor preko Klabhausa
Nova 14.02.2021
Američki milijarder i vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask obratio se zvaničnom nalogu predsednika Rusije Vladimira Putina na Tviteru i pozvao ruskog lidera na razgovor na sve popularnijoj društvenoj mreži Klabhaus. „Da li biste želeli da mi se… »
Ilon Mask se obratio putinu: Bila bi mi velika čast...
Večernje novosti 14.02.2021
ČUVENI američki preduzetnik Ilon Mask obratio se zvaničnom nalogu predsednika Rusije Vladimira Putina na Tviteru i pozvao ruskog lidera na razgovor na sve popularnijoj društvenoj mreži Klabhaus. - Da li biste želeli da mi se pridružite na razgovoru… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 4 satijoš 32 povezane
Otkriveno zbog čega je ruski kuvar bio u Beogradu: Poznat i uzrok smrti u iznajmljenom stanu
Mondo pre 49 minutajoš 26 povezanih
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: "Ne bi volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove"
Euronews pre 26 minutajoš 25 povezanih