Povezane vesti

Mask pozvao Putina na razgovor! Čeka se odgovor ruskog predsednika

Mask pozvao Putina na razgovor! Čeka se odgovor ruskog predsednika

Vesti online 14.02.2021
Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask pitao je ruskog predsednika Vladimira Putina da li bi bio zainteresovan da mu se pridruži u razgovoru na društvenoj mreži Klabhaus. Potez jednog od najbogatijih ljudi na svetu izazvao je veliko interesovanje… »
Ilon Mask pozvao Vladimira Putina na razgovor

Ilon Mask pozvao Vladimira Putina na razgovor

RTV 14.02.2021
VAŠINGTON - Izvršni direktor američke kompanije Tesla Ilon Mask pozvao je putem Tvitera ruskog predsednika Vladimira Putina da mu se pridruži u razgovoru na društvenoj mreži Klabhaus. U sledećem tvitu, Mask je na ruskom jeziku napisao "Bila bi mi… »
Mask pozvao Putina na čet: Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove

Mask pozvao Putina na čet: Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove

Blic 14.02.2021
Drugi najbogatiji čovek u svetu, američki preduzetnik Ilon Mask u subotu je kontaktirao ruskog predsednika Vladimira Putina preko “Tvitera”. Šef “Tesle” upitao je Putina da li je zainteresovan za konverzaciju na “Klabhausu” (Clubhouse)… »
Mask pozvao Putina na čet! Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove!

Mask pozvao Putina na čet! Jedan od najbogatijih ljudi na svetu ponovo poslao intrigantne tvitove!

Pravda 14.02.2021
Drugi najbogatiji čovek u svetu, američki preduzetnik Ilon Mask u subotu je kontaktirao ruskog predsednika Vladimira Putina preko “Tvitera”. Šef “Tesle” upitao je Putina da li je zainteresovan za konverzaciju na “Klabhausu” (Clubhouse)… »
Ilon Mask pozvao Putina na razgovor preko Klabhausa

Ilon Mask pozvao Putina na razgovor preko Klabhausa

Nova 14.02.2021
Američki milijarder i vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask obratio se zvaničnom nalogu predsednika Rusije Vladimira Putina na Tviteru i pozvao ruskog lidera na razgovor na sve popularnijoj društvenoj mreži Klabhaus. „Da li biste želeli da mi se… »
Ilon Mask se obratio putinu: Bila bi mi velika čast...

Ilon Mask se obratio putinu: Bila bi mi velika čast...

Večernje novosti 14.02.2021
ČUVENI američki preduzetnik Ilon Mask obratio se zvaničnom nalogu predsednika Rusije Vladimira Putina na Tviteru i pozvao ruskog lidera na razgovor na sve popularnijoj društvenoj mreži Klabhaus. - Da li biste želeli da mi se pridružite na razgovoru… »

Vesti dana »