Povezane vesti
“Dara iz Jasenovca” premijerno 20. februara na RTS
Nova 14.02.2021
Film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Antonijevića premijerno će biti prikazan na RTS-u 20. februara, saznaje portal Nova.rs. Film, koji je bio srpski kandidat za Oskara, ali nije prošao u uži izbor, i oko koga se podigla velika prašina, imaće… »
Film "Dara iz Jasenovca" 20. februara na RTS-u
Telegraf 14.02.2021
- Odluka da se film prikaže na televiziji pre normalnog života u bioskopima je nezavisno doneta od reditelja Antonijevića i mene - rekao je producent filma Maksa Ćatović. Film " Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića imaće svoju… »
Uzburkao Holivud
Vesti online 14.02.2021
Film i naš predstavnik za Oskara “Dara iz Jasenovca” Predraga – Gage Antonijevića podigao je veliku prašinu u svetskoj javnosti. Iako svestan da će ispasti iz trke za vredno priznanje, naš slavni reditelj kaže da je ispunio misiju, a to je da… »
Vesti dana »

„Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, a mi imamo još tri špila“: Poruka studenata FON-a posle istorijskog skupa u Beogradu
Nova pre 55 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 30 minutajoš 186 povezanih

Bravo basketaši - Milivojević vodio Srbiju do zlata, Holandija pala u Bangkoku!
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane