Повезане вести

"Дефинитивно убијен": Објављен снимак језивог разговора припадника Беливукове групе о ликвидацији Милана Љепоје и лажним…

"Дефинитивно убијен": Објављен снимак језивог разговора припадника Беливукове групе о ликвидацији Милана Љепоје и лажним…

Блиц 15.02.2021
Прислушкиван снимак разговора Вељка Беливука званог Веља Невоља и припадника његове криминалне групе Марка Андрића Кузмана у ком причају о убиству Милана Љепоја званог Манце, објављен је вечерас. На снимку који је објављен… »
Бивши полицајац однео снајпер вељи невољи: Снимљен разговор Јанковића и Беливука у шуми, учио га како да пуца. Снајпер на…

Бивши полицајац однео снајпер вељи невољи: Снимљен разговор Јанковића и Беливука у шуми, учио га како да пуца. Снајпер на…

Блиц 15.02.2021
Небојша Јанковић, бивши полицајац и припадник 63. јединице Падобранских бригада је мушкарац који се са Вељком Беливуком званим Веља Невоља у шуми вежбао пуцање из снајпера, саопштио је вечерас председник Србије Александар… »
Убијен дефинитивно: Снимак на ком се чије како Кузман каже да је Љепоја мртав (видео)

Убијен дефинитивно: Снимак на ком се чије како Кузман каже да је Љепоја мртав (видео)

Вечерње новости 14.02.2021
У ЕМИСИЈИ Хит Твит приказан још један снимак разговора у коме се говори о Милану Љепоји, ког је екипа Вељка Беливука убила и отарасила се тела. КУЗМАН: И он брате, ја ћу да ти кажем искрено питао ме Манце и за то... А ја као… »
Вучић: Пронађени су ДНК трагови још једног убице групе Веље Невоље и трагови три убијена мушкарца

Вучић: Пронађени су ДНК трагови још једног убице групе Веље Невоље и трагови три убијена мушкарца

Блиц 14.02.2021
Пронађени су чврсти докази о лицима која су починила најтежа дела, убиства, бар тројице људи и ухапшен је још један од убица јер смо пронашли његов ДНК иако нисмо веровали да је он учествовао у томе - рекао је вечерас на… »

Вести дана »