Повезане вести

Ана Николић о првом сусрету са Растом након притвора

Ана Николић о првом сусрету са Растом након притвора

Нова 15.02.2021
Певачица Ана Николић, у новом интервјуу за домаће медије, причала је о свом односу са бившим супругом Стефаном Ђурићем Растом, те је истакла да је њихов први сусрет након његовог изласка из притвора био веома емотиван. “Цео дан… »
"Тара је мислила да се њен тата неће вратити": Ана Николић открила како је изгледао први сусрет са Растом након што је изашао…

"Тара је мислила да се њен тата неће вратити": Ана Николић открила како је изгледао први сусрет са Растом након што је изашао…

Вечерње новости 15.02.2021
ПЕВАЧИЦА Ана Николић каже да је сама крива што се често налазила у центру скандала и открива како је изгедао њен живот последњих годину дана, када је много лепих и ружних ствари морала да поднесе. Сусрет са Растом, након што је… »
Ристо, хоћеш ли више одрасти: Ана Николић искрено о сусрету са Растом након 4 месеца робије - "цео дан сам преплакала"!

Ристо, хоћеш ли више одрасти: Ана Николић искрено о сусрету са Растом након 4 месеца робије - "цео дан сам преплакала"!

Мондо 15.02.2021
Певачица открила и како је изгледао реперов сурет са ћерком Таром. Певачица открила и како је изгледао реперов сурет са ћерком Таром. Стефан Ђурић Раста је након четири месеца проведених у затвора, одмах отишао код бивше супруге… »
"Питала сам Расту кад ћеш да одрастеш" Ана Николић о бившем супругу, емотивном статусу и тешком претходном периоду

"Питала сам Расту кад ћеш да одрастеш" Ана Николић о бившем супругу, емотивном статусу и тешком претходном периоду

Блиц 15.02.2021
Николићева каже да је сама крива што се често налазила у центру скандала и открива како је изгедао њен живот последњих годину дана, када је много лепих и ружних ствари морала да поднесе. Година коју је оставила иза себе била је… »

Вести дана »