Povezane vesti
Ana Nikolić o prvom susretu sa Rastom nakon pritvora
Nova 15.02.2021
Pevačica Ana Nikolić, u novom intervjuu za domaće medije, pričala je o svom odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, te je istakla da je njihov prvi susret nakon njegovog izlaska iz pritvora bio veoma emotivan. “Ceo dan sam preplakala, sve se… »
"Tara je mislila da se njen tata neće vratiti": Ana Nikolić otkrila kako je izgledao prvi susret sa Rastom nakon što je izašao…
Večernje novosti 15.02.2021
PEVAČICA Ana Nikolić kaže da je sama kriva što se često nalazila u centru skandala i otkriva kako je izgedao njen život poslednjih godinu dana, kada je mnogo lepih i ružnih stvari morala da podnese. Susret sa Rastom, nakon što je izašao iz zatvora u… »
Risto, hoćeš li više odrasti: Ana Nikolić iskreno o susretu sa Rastom nakon 4 meseca robije - "ceo dan sam preplakala"!
Mondo 15.02.2021
Pevačica otkrila i kako je izgledao reperov suret sa ćerkom Tarom. Pevačica otkrila i kako je izgledao reperov suret sa ćerkom Tarom. Stefan Đurić Rasta je nakon četiri meseca provedenih u zatvora, odmah otišao kod bivše supruge kako bi posetio svoju… »
"Pitala sam Rastu kad ćeš da odrasteš" Ana Nikolić o bivšem suprugu, emotivnom statusu i teškom prethodnom periodu
Blic 15.02.2021
Nikolićeva kaže da je sama kriva što se često nalazila u centru skandala i otkriva kako je izgedao njen život poslednjih godinu dana, kada je mnogo lepih i ružnih stvari morala da podnese. Godina koju je ostavila iza sebe bila je turbulentna, Ana Nikolić… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Autobus sa 84 srpska putnika sleteo sa puta u Bugarskoj; Turistička agencija: Jedan putnik lakše povređen
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 48 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi sukobi na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 30 povezanih
Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni pogodio Indoneziju, treći od jutros
Euronews pre 18 minutajoš 70 povezanih
Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Ovi delovi Srbije prvi su na udaru, evo i kada: Otkrivamo da li prete nepogode
Telegraf pre 28 minutajoš 24 povezane