Povezane vesti
Izbačena iz "Zadruge 4",: pa otkrila istinu o Tari i Ša: "Nenadu nije dobro! Rekao mi je šta planira"
Blic 15.02.2021
Nenad Aleksić Ša, Maja Marković i Ivana Marinković bili su prošle nedelje nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 4", a sa najmanjim brojem glasova sinoć je rijaliti napustila Ivana. Niko od troje nominovanih učesnika sinoć nije pobedio u igri za… »
Samo su glasovi publike odlučili! Izbacili je iz rijalitija pa odmah otkrila Nenadov najnoviji plan za Taru (video)
Kurir 15.02.2021
Ivana Marinković dobila je najmanji broj glasova publike i zauvek napustila "Zadrugu 4", pa čim je napustila imanje prokomentarisala sve učesnike rijalitija. - Poneo me je ceo prostor i Zadrugu ću pamtiti po Anđelu, on mi je prva zadrugarska ljubav i po… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Nova havarija na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Blic pre 26 minutajoš 46 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo: Temperatura do 31 stepen, uveče mogući pljuskovi
Glas Zaječara pre 3 satajoš 18 povezanih
Četvrti dan, Rolan Garos: Šok predaja na početku i drama jednog od favorita
Nova pre 6 minutajoš 20 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Serbian News Media pre 2 satajoš 10 povezanih
Kontraobaveštajna služba Službe bezbednosti Ukrajine uhapsila sveštenika u Odesi zbog sumnje na špijunažu za Rusiju
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih