Повезане вести
Избачена из "Задруге 4",: па открила истину о Тари и Ша: "Ненаду није добро! Рекао ми је шта планира"
Блиц 15.02.2021
Ненад Алексић Ша, Маја Марковић и Ивана Маринковић били су прошле недеље номиновани за избацивање из "Задруге 4", а са најмањим бројем гласова синоћ је ријалити напустила Ивана. Нико од троје номинованих учесника синоћ није… »
Само су гласови публике одлучили! Избацили је из ријалитија па одмах открила Ненадов најновији план за Тару (видео)
Курир 15.02.2021
Ивана Маринковић добила је најмањи број гласова публике и заувек напустила "Задругу 4", па чим је напустила имање прокоментарисала све учеснике ријалитија. - Понео ме је цео простор и Задругу ћу памтити по Анђелу, он ми је прва… »
Вести дана »

Блокада Пете београдске гимназије и присуство ЈЗО изазивају забринутост и питања у Скупштини
Наслови.аи пре 41 минутајош 22 повезане

БЛОГ УЖИВО Тепић о паду надстрешнице: Да ли је Томислав Момировић у исказу полицији рекао да је радио по налогу Синише Малог и показао поруке
Нова пре 10 минутајош 20 повезаних

"Верујем да може да постане чланица ЕУ током: 2028." Спајић са Фон дер Лајен "Црна Гора је већ сада Европска унија у малом"
Блиц пре 45 минутајош 20 повезаних