Povezane vesti
Izbačena iz "Zadruge 4",: pa otkrila istinu o Tari i Ša: "Nenadu nije dobro! Rekao mi je šta planira"
Blic 15.02.2021
Nenad Aleksić Ša, Maja Marković i Ivana Marinković bili su prošle nedelje nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 4", a sa najmanjim brojem glasova sinoć je rijaliti napustila Ivana. Niko od troje nominovanih učesnika sinoć nije pobedio u igri za… »
Omanuli zadatak! Iz rijalitija Zadruga 4 izbačena je Ivana Marinković! (VIDEO)
Svet plus 15.02.2021
Nominovani Maja Marković, Ivana Marinković i Nenad Aleksić Ša omanuli zadatak pa su glasovi publike odlučili ko odlazi... Iz rijalitija Zadruga 4 izbačena je Ivana Marinković! Darko Tanasijević je došao u Dubiozu sa nominovanim zadrugarima, a… »
Samo su glasovi publike odlučili! Izbacili je iz rijalitija pa odmah otkrila Nenadov najnoviji plan za Taru (video)
Kurir 15.02.2021
Ivana Marinković dobila je najmanji broj glasova publike i zauvek napustila "Zadrugu 4", pa čim je napustila imanje prokomentarisala sve učesnike rijalitija. - Poneo me je ceo prostor i Zadrugu ću pamtiti po Anđelu, on mi je prva zadrugarska ljubav i… »
Vesti dana »
Na policiju krenuo škorpionom i sa 2 pištolja bez dozvole: Dačić opisao kako je izgledala čitava akcija hvatanja ubice iz Jagodine na Badnje veče
Kurir pre 28 minutajoš 13 povezanih
Danas je najveseliji hrišćanski praznik, Božić: Ovo su običaji koje treba ispoštovati, jedno se nikako ne radi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za 7. januar: Ujutru ponegde magla, tokom dana toplo, a evo kad stiže kiša
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih