Повезане вести
Ти си патолошки лажов, никад нисам рекао да ћу да те женим! Ша се пере од афере са Таром, она завршила у сузама због репера!…
Курир 15.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша нашли су се први пут очи у очи после данашњег хаоса на расподели буџета. Ша је оптужио Тару да лаже и покушао да се опере од њихове приче. - Све капирам, али ово је "висок ниво". Причала си за… »
Ша бежи из Задруге, прескаче ограду: Након свађе са Таром побнеснео: "Обећао си ми брак и децу, постоје снимци" а онда уследио…
Блиц 15.02.2021
Након жестоке свађе коју је имао са Таром Симов Ненад Алексић Ша је покушао да побегне из "Задруге". Репер се посвађао са Симовом кад му је она саопштила да се напољу све о њиховом односу зна и да постоје докази. - Све се зна… »
Све се зна напољу! Тара објаснила Ша да постоје клипови који им нису пуштени, репер експлодирао од беса: Болеснице, намешташ…
Курир 15.02.2021
Након што му је Сања Станковић открила да је Тара Симов помињала њихове заједничке планове, Ненад Алексић Ша суочио се са њом. - Је ли мала шта ти лупеташ глупости, какви планови - упитао је Ша. - Све се зна напољу бре, мене… »
Тара проговорила о односу са Ша! Ово је њихов ТАЈНИ ПЛАН?
Свет & Скандал 15.02.2021
Актуелна задругарка Тара Симов открила је детеље односа са ожењеним репером Ненадом Алексићем Ша. Наиме, Симова је испричала да јој је Ша обећавао ‘куле и градове’ и открила како се осећа поводном присног односа са ожењеним… »
Ша преживео избацивање и одмах се мири с Таром: Симова попустила под притиском и заплакала ко мало дете (видео)
Курир 15.02.2021
Након бројних расправа, свађа и мирења, Ненад Алексић Ша је опет попустио па је решио да поприча са Таром Симов, и реши ситуацију. - Ти мене напу*иш кур*ем! - причао је Ша. - Ти си ми синоћ рекао тако - рекла је Тара. - Нису… »
Обећао ми је цео свет: Тара Више неће да штити Ша, одлучила да прекине тишину и призна заједничке планове са ожењеним репером…
Курир 15.02.2021
Тара Симов по први пут потпуно искрено, проговорити о свом присном односу са ожењеним Ненадом Алексићем Ша. - Није ми било јасно зашто није разговарао са мном након његовог повратка, а онда ми је рекао како је замерио што сам… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић од поподнева у у затвоској болници у Београду
Нови магазин пре 4 сатијош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 5 сатијош 48 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Европска комисија предлаже суспензију трговинских повластица са Израелом Ново
РЕУЦ пре 2 сатајош 21 повезана