Повезане вести

Новак изненадио Тонија: Преко ноћи повреда је нестала

Новак изненадио Тонија: Преко ноћи повреда је нестала

Вести онлине 15.02.2021
Шпански стручњак Тони Надал сматра да први тенисер света Новак Ђоковић “крије” бол мање него што би требало. Најбољи тенисер света повредио се током меча са Тејлором Фрицом у трећем колу Аустралијан Опена, после чега је… »
Сјајне вести из Аустралије: Ђоковић ће тренирати пред меч против Зверева

Сјајне вести из Аустралије: Ђоковић ће тренирати пред меч против Зверева

Вечерње новости 15.02.2021
НОВАК Ђоковић на Аустралијан опену мора да се бори против ривала, али и повреде коју је задобио у трећем колу на мечу са Тејлором Фрицом. Најбољи тенисер света успео је повређен да прескочи две препреке - меч са поменутим… »
Немогуће је да освојиш турнир када стварно имаш повреду: Надал причао о Новаку, открио да ли би играо на његовом месту!

Немогуће је да освојиш турнир када стварно имаш повреду: Надал причао о Новаку, открио да ли би играо на његовом месту!

Мондо 15.02.2021
Шпанац је причао после победе о повреди стомачних мишића, с којом је и он имао искуства на једном гренд слему. Шпанац је причао после победе о повреди стомачних мишића, с којом је и он имао искуства на једном гренд слему. Новак… »
Он је препородио Ђоковића за 48 сати! "Сингл сам, па могу да му будем на располагању нон-стоп!" Аргентинац је све подредио…

Он је препородио Ђоковића за 48 сати! "Сингл сам, па могу да му будем на располагању нон-стоп!" Аргентинац је све подредио…

Спортал блиц 15.02.2021
је зарадио повреду трбушног мишића која га је у трећем колу умало натерала да преда меч и одустане од борбе за титулу у Мелбурну. Ипак, миц по миц, Ноле је успео да се у великој мери опорави, преброди Тејлора Фрица, онда и , а за… »
Тони надал: ‘Ђоковић би због повреде да одустане, а затим то нестане преко ноћи’

Тони надал: ‘Ђоковић би због повреде да одустане, а затим то нестане преко ноћи’

Хот спорт 15.02.2021
Повреда Новака Ђоковића и даље је главна тема у светској тениској јавности. Новак је на мечу против Тејлора Фрица, у трећем колу турнира у Мелбурну, након једног проклизавања на терену доживео неугодну повреду мишића трбушног… »
Огласио се и надалов стриц о новаковој повреди: Ђоковић би да одустане од турнира, а онда то нестане преко ноћи – изненађен сам…

Огласио се и надалов стриц о новаковој повреди: Ђоковић би да одустане од турнира, а онда то нестане преко ноћи – изненађен сам…

Вечерње новости 15.02.2021
ПОВРЕДА мишића трбушног зида Новака Ђоковића и даље је главна тема у светској тениској јавности. О њој је у новој колумни "Ел Паиса" писао стриц и тренер Рафаела Надала, Тони Надал. И он је изразио сумњу у због начина на који… »

Вести дана »