Повезане вести
Супруга сам закључала, разне девојке су се мувале око њега: Тина Ивановић о Звездану са којим је 25 година у браку!
Мондо 15.02.2021
Певачица искрено о љубави са човеком поред којег је пронашла све што јој треба. Певачица искрено о љубави са човеком поред којег је пронашла све што јој треба. Тина Ивановић већ 25 година ужива у љубави са својим супругом… »
"Кад је држао дискотеке, девојчице су се мувале око њега" Фолкерка је 25 година у браку, а сад открива: "Закључала сам…
Блиц 15.02.2021
Певачица Тина Ивановић 25 година ужива у складном браку са Звезданом, а сада је открила непознате детаље њиховог односа. - Ја сам Звездана закључала, он не сме да мрдне. У свакој години се деси да негде запне, али ми гурамо… »
Вести дана »
Резерве почињу озбиљно да се троше, одлука САД све мења: Наш економиста упутио драматично упозорење
Мондо пре 4 сатијош 40 повезаних
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Локални избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Победа СНС у сва три места, забележени и инциденти
BBC News пре 22 минутајош 62 повезане