Повезане вести

Кривокапић честитао Дан Државности: Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама

Кривокапић честитао Дан Државности: Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама

Курир 15.02.2021
Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да ће односи… »
Кривокапић честитао Дан државности премијерки Брнабић

Кривокапић честитао Дан државности премијерки Брнабић

РТВ 15.02.2021
ПОДГОРИЦА - Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да… »
Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама у тешким тренуцима

Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама у тешким тренуцима

Ало 15.02.2021
Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да ће односи… »

Вести дана »