Повезане вести
Кривокапић честитао Дан Државности: Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама
Курир 15.02.2021
Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да ће односи… »
Кривокапић честитао Дан државности премијерки Брнабић
РТВ 15.02.2021
ПОДГОРИЦА - Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да… »
Надам се да ћемо успешно пребродити све изазове који стоје пред нама у тешким тренуцима
Ало 15.02.2021
Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије премијерки Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, две државе успешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе. "Уверен сам да ће односи… »
Вести дана »
Клинички центар о трамвајској несрећи: Прегледан 21 пацијент, један задржан на ортопедији
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 111 повезана
Више општина Западне Србије без воде због квара на цевоводу, ванредна ситуација у Чачку и Горњем Милановцу
РТС пре 3 сатајош 37 повезаних