Повезане вести

Глумац Маринко Маџгаљ добио мурал у Београду

Глумац Маринко Маџгаљ добио мурал у Београду

Радио 021 15.02.2021
У центру Београда, код Атељеа 212 данас је откривен мурал преминулом глумцу Маринку Маџгаљу. Велики број пријатеља се окупио како би се присетили младог глумца, а присуствовали су Маринкова породица, пријатељ Огњен Амиџић… »
Највише сам волео када смо наше време користили да нешто правимо: Огњен Амиџић се присетио лепих тренутака са Маринком

Највише сам волео када смо наше време користили да нешто правимо: Огњен Амиџић се присетио лепих тренутака са Маринком

Мондо 15.02.2021
Маџгаљ нас је напустио 2016. године, а сад је захваљујући породици и пријатељима добио свој мурал. Маџгаљ нас је напустио 2016. године, а сад је захваљујући породици и пријатељима добио свој мурал. Пасаж између солитера… »
(Видео): "Рекао ми је 'Мама, ако овако наставим престаћу да дишем'" Мајка Маринка Маџгаља кроз сузе о сину

(Видео): "Рекао ми је 'Мама, ако овако наставим престаћу да дишем'" Мајка Маринка Маџгаља кроз сузе о сину

Блиц 15.02.2021
Мурал посвећен легендарном глумцу Маринку Маџгаљу данас је откривен у центру Београда, у пасажу између солитера на углу Влајковићеве и службеног улаза у Атеље 212, у коме је прерано преминули глумац био стални члан ансамбла до… »
Пријатељи о Маџгаљу на откривању мурала: "Да постоји застава пријатељства, Маринко би био грб"

Пријатељи о Маџгаљу на откривању мурала: "Да постоји застава пријатељства, Маринко би био грб"

Телеграф 15.02.2021
"Драги наш маки, волим те бескрајно" посвета је пријатеља поред мурала. Глумац Маринко Маџгаљ оставио је неизбрисив траг у нашој култури, а данас је откривен мурал нејму посвећен, у пасажу између солитера на углу Влајковићеве… »
(Видео) Мурал посвећен Маринку Маџгаљу: у центру Београда: Поред два легендарна глумца

(Видео) Мурал посвећен Маринку Маџгаљу: у центру Београда: Поред два легендарна глумца

Блиц 15.02.2021
Данас је откривен мурал посвећен Маринку Маџгаљу, у пасажу између солитера на углу Влајковићеве и службеног улаза у Атеље 212, у коме је прерано преминули глумац био стални члан ансамбла до 2012. године. Најближи су се окупили… »
Мајка Маринка Маџгаља у сузама први пут од смрти сина: Ја њега чекам! Никад нећу прихватити да није ту! (курир телевизија)…

Мајка Маринка Маџгаља у сузама први пут од смрти сина: Ја њега чекам! Никад нећу прихватити да није ту! (курир телевизија)…

Курир 15.02.2021
Један од наших највољенијих глумаца Маринко Маџгаљ који нас је напустио 26. марта 2016. године данас је добио свој мурал у пасажу између солитера на углу Влајковићеве и службеног улаза у Атеље 212. ВОткривању мурала испред… »
Откривен мурал Маринку МАЏГАЉУ: Пријатељи одали почаст великом глумцу

Откривен мурал Маринку МАЏГАЉУ: Пријатељи одали почаст великом глумцу

Вечерње новости 15.02.2021
МУРАЛ посвећен Маринку Маџгаљу откриван је данас у пасажу између солитера на углу Влајковићеве и службеног улаза у позориште Атеље 212, у коме је прерано преминули глумац био стални члан ансамбла до 2012. године. Аутор мурала… »

Вести дана »