Повезане вести

Вујадин Савић званично има нови клуб

Вујадин Савић званично има нови клуб

Вести онлине 15.02.2021
Српски дефанзивац Вујадин Савић нови је играч Олимпије из Љубљане, пренели су словеначки медији. Недуго затим и сам играч, иначе некадашњи капитен Црвене звезде, објавио је на свом Инстаграму фотографу са председником Олимпије… »
Званично: Вујадин Савић у Олимпији

Званично: Вујадин Савић у Олимпији

Моззарт спорт 15.02.2021
Постигнут договор. Преговори су трајали дуго, али дилеме више нема. Некадашњи капитен Црвене звезде Вујадин Савић у наредном периоду браниће боје Олимпије из Љубљане. Он је допутовао у главни град Словеније, и после одрађених… »
Српски бизнисмен довео бившег капитена Црвене звезде! "Гардиста" потписао за Олимпију из Љубљане /фото/

Српски бизнисмен довео бившег капитена Црвене звезде! "Гардиста" потписао за Олимпију из Љубљане /фото/

Спортал блиц 15.02.2021
, бивши капитен и штопер АПОЕЛ-а, наставља каријеру у . Екипа из престонице је на врху табеле са 41 бодом, једним више у односу на Марибор, па се у борби за титулу појачала провереним дефанзивцем. Газда Олимпије, српски… »
Узимао титуле са звездом, отишао као капитен: Променио је клуб и поручио - дошао сам по трофеје!

Узимао титуле са звездом, отишао као капитен: Променио је клуб и поручио - дошао сам по трофеје!

Мондо 15.02.2021
Нашао је нови клуб и одлази са Кипра. Нашао је нови клуб и одлази са Кипра. Дуго се спекулисало да би Вујадин Савић могао да појача Олимпију из Љубљане и то се коначно десило. Он је после другог мандата у Црвеној звезди… »
Некадашњи капитен звезде има нови клуб: Уговор је потписан, а лекарски прегледи су у току! (фото) (видео)

Некадашњи капитен звезде има нови клуб: Уговор је потписан, а лекарски прегледи су у току! (фото) (видео)

Хот спорт 15.02.2021
Познати су и детаљи уговора! Вујадин Савић је нови члан Олимпије из Љубљане! Српски дефанзивац је стигао у редове тренутног лидера Прве лиге Словеније. Некадашњи капитен Црвене звезде, у престоницу Словеније стиже као… »

Вести дана »