Povezane vesti
Prijavili ste se za vakcinu ali još niste dobili poziv: Iz Batuta objašnjavaju da za to postoji nekoliko razloga
Kurir 15.02.2021
Veliki broj građana starijih od 65 godina se sve češće pita zašto još čekaju na poziv za vakcinaciju protiv korona virusa, za koju su se prijavili još odavno. Svi imaju isto pitanje: "Zašto mene još nisu zvali?". Osim toga, svesni su da su se vakcinisali… »
"Zašto mene još nisu zvali": Veliki broj građana postavlja isto pitanje, evo kako se određuje ko će biti pozvan na vakcinaciju…
Blic 15.02.2021
Veliki broj građana starijih od 65 godina učestalo se javlja našoj redakciji jer, kažu, već izvesno vreme čekaju na poziv za vakcinaciju protiv korna virusa, za koju su se, kako tvrde, uredno prijavili još odavno. Svi imaju isto pitanje: "Zašto mene još… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 3 satajoš 24 povezane
Studenti opisali koje su povrede dobili ispred SNP-a: "Policajci su stajali i gledali kako nas batinaši napadaju"
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 2 satajoš 33 povezane
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku, jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Danas pre 35 minutajoš 16 povezanih
Šok! Zahlađenje, pa neverovatan skok temperature vazduha: Evo kada nas očekuje 20 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih