Povezane vesti
Prijavili ste se za vakcinu ali još niste dobili poziv: Iz Batuta objašnjavaju da za to postoji nekoliko razloga
Kurir 15.02.2021
Veliki broj građana starijih od 65 godina se sve češće pita zašto još čekaju na poziv za vakcinaciju protiv korona virusa, za koju su se prijavili još odavno. Svi imaju isto pitanje: "Zašto mene još nisu zvali?". Osim toga, svesni su da su se vakcinisali… »
"Zašto mene još nisu zvali": Veliki broj građana postavlja isto pitanje, evo kako se određuje ko će biti pozvan na vakcinaciju…
Blic 15.02.2021
Veliki broj građana starijih od 65 godina učestalo se javlja našoj redakciji jer, kažu, već izvesno vreme čekaju na poziv za vakcinaciju protiv korna virusa, za koju su se, kako tvrde, uredno prijavili još odavno. Svi imaju isto pitanje: "Zašto mene još… »
Vesti dana »

Pao prvi dogovor u Kini! Putin dočekan kao car, Si je skovao pakleni plan protiv Trampa: Oči sveta uprte u ovaj grad, saveznik se udaljava od Amerike
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih

Novi set ekonomskih mera u Srbiji: Hoće li potrošači već sutra videti njihov efekat na računima?
Morava info pre 55 minutajoš 25 povezanih

Bogdan Bogdanović završio Eurobasket zbog teške povrede, Stefan Jović preuzima kapitensku traku
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 88 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 21 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Rusija izgubila više od 290.000 vojnika od početka godine
Euronews pre 35 minutajoš 20 povezanih