Povezane vesti
‘Morao je da plati cenu, mnogo mi je Bilo žao kad je savo otišao’: Sejduba Suma nikad otvorenije o situaciji u Partizanu i…
Hot sport 15.02.2021
Omaleni vezista govorio je o bivšem treneru. Savo Milošević je pomogao Sejdubi Sumi da se vrati u pravu formu, a upravo to mu nije zaboravio vezista crno-belih. Gvinejac se prisetio rada sa Miloševićem, ali i Milan Đuričićem, koji je bio u stručnom štabu… »
Sejduba Suma: Sa Đumijem bilo "top“, Savo mi je vratio samopouzdanje
Večernje novosti 15.02.2021
NEMA sumnje da je svakom fudbaleru sa kojim je sarađivao u Partizanu, Vojvodini ili Radničkom bio među omiljenim ljudima. Tako je i sa Sejdubom Sumom koji je govorio o saradnji sa Milanom Đuričićem, sada trenerom Napretka. Vezista Partizana govorio je o… »
Suma: Sa Đumijem bilo "top“, Savo mi vratio samopouzdanje
Sportski žurnal 15.02.2021
Na prvi pogled lako je bilo zaključiti da je gotovo svim igračima omiljeni član stručnog štaba Partizana u vreme mandata Save Miloševića bio iskusni Milan Đuričić, sadašnji trener Napretka. Logično, ni Suma nije izuzetak. - Bilo je sjajno vreme sa… »
Vesti dana »
U toku sastanak Kolegijuma, nema poslanika DS-a, Novog DSS-a i Monarhista
Danas pre 45 minutajoš 34 povezane
Šta je Dodik poručio posle sastanka sa Vučićem u kasarni „Banjica“?
Danas pre 15 minutajoš 21 povezana
Bizaran "incident" u NBA: Lamelo Bol posle pobede dva puta pesnicom udario sopstvenu maskotu tokom proslave
Telegraf pre 50 minutajoš 34 povezane
Danas sednica Skupštine Srbije povodom opozicionog predloga za nepoverenje Vladi
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih