Povezane vesti
‘Morao je da plati cenu, mnogo mi je Bilo žao kad je savo otišao’: Sejduba Suma nikad otvorenije o situaciji u Partizanu…
Hot sport 15.02.2021
Omaleni vezista govorio je o bivšem treneru. Savo Milošević je pomogao Sejdubi Sumi da se vrati u pravu formu, a upravo to mu nije zaboravio vezista crno-belih. Gvinejac se prisetio rada sa Miloševićem, ali i Milan Đuričićem, koji je bio u… »
Sejduba Suma: Sa Đumijem bilo "top“, Savo mi je vratio samopouzdanje
Večernje novosti 15.02.2021
NEMA sumnje da je svakom fudbaleru sa kojim je sarađivao u Partizanu, Vojvodini ili Radničkom bio među omiljenim ljudima. Tako je i sa Sejdubom Sumom koji je govorio o saradnji sa Milanom Đuričićem, sada trenerom Napretka. Vezista Partizana govorio… »
Suma: Sa Đumijem bilo "top“, Savo mi vratio samopouzdanje
Sportski žurnal 15.02.2021
Na prvi pogled lako je bilo zaključiti da je gotovo svim igračima omiljeni član stručnog štaba Partizana u vreme mandata Save Miloševića bio iskusni Milan Đuričić, sadašnji trener Napretka. Logično, ni Suma nije izuzetak. - Bilo je sjajno… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 32 minutajoš 42 povezane