Povezane vesti
Imao sam više od 128 kila, jeo sam ogromne količine hrane! Poznati harmonikaš se prepolovio: "Dobijao sam gnusne poruke"
Mondo 15.02.2021
Jedan je od najuspešnijih harmonikaša na našim prostorima, a harmoniku svira od četvrte godine, kada je ovaj instrument bio skoro teži od njega. Jedan je od najuspešnijih harmonikaša na našim prostorima, a harmoniku svira od četvrte godine, kada je ovaj… »
Dobijao sam gnusne poruke, govorili su da se drogiram! Aca Sofronijević je imao 130 kg, a onda se prepolovio, i naišao na…
Kurir 15.02.2021
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, danas je jedan od onih koji propagiraju zdrav način ishrane. Redovno trenira, hrani se zdravo i održava idealnu kilažu. Naime, 2006. godine brojka u kilogramima je prelazila 128. - Pravili smo žurke po kafana… »
Vesti dana »

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 3 minutajoš 12 povezanih

Tramp: Sastanak Putina i Zelenskog gotovo dogovoren; Kalas: Novi paket sankcija Rusiji biće spreman do kraja meseca
RTS pre 38 minutajoš 11 povezanih

Počela blokada suda u Novom Sadu: Studenti i građani traže oslobađanje uhapšenih
Nova pre 23 minutajoš 3 povezane

Milojević nezadovoljan posle poraza od Pafosa: „Možda se i dan tako namestio“
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih