Povezane vesti

Kada je gaga umro, Milena Dravić mi je poklonila njegov brod: Šerbedžija se prisetio dirljivog razgovora sa glumicom

Kada je gaga umro, Milena Dravić mi je poklonila njegov brod: Šerbedžija se prisetio dirljivog razgovora sa glumicom

Mondo 15.02.2021
Želela je da ima uspomenu na njega. Želela je da ima uspomenu na njega. Nakon smrti njene velike ljubavi i čoveka sa kojim je provela veliki deo života, glumica Milena Dravić je svom kolegi Radetu Šerbedžiji poklonila je brod koji je pripadao… »
Milena Dravić je šerbedžiji poklonila draganov BROD 2 meseca posle njegove smrti! Uspomena živi i dalje!

Milena Dravić je šerbedžiji poklonila draganov BROD 2 meseca posle njegove smrti! Uspomena živi i dalje!

Kurir 15.02.2021
ŠERBEDŽIJA SE SETIO SVOJIH VELIKIH PRIJATELJA! Milena Dravić mu je poklonila BROD i ostavila mu divnu uspomenu na Dragana Nikolića. Rade Šerbedžija je dao intervju za jedan hrvatski portal u kom se osvrnuo na prijateljstvo sa Draganom Nikolićem i… »
Šerbedžija: Milena Dravić mi je dala Gagin brod za uspomenu

Šerbedžija: Milena Dravić mi je dala Gagin brod za uspomenu

Nova 15.02.2021
Reditelj Rade Šerbedžija, dao je intervju za "Jutarnji.hr", u kojem je pričao o filmu "Ribanje i ribarsko prigovaranje", ali i o svom prijateljstvu sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem. Milena je preminula tokom njegovog snimanja pomenutog filma, a… »

Vesti dana »