Povezane vesti

Uplašio sam se za olju: Vuk Mob se oglasio nakon nesreće i otkrio kako se osećaju on i trudna verenica!

Uplašio sam se za olju: Vuk Mob se oglasio nakon nesreće i otkrio kako se osećaju on i trudna verenica!

Mondo 16.02.2021
Njih dvoje broje dane do trenutka kada će postati roditelji. Njih dvoje broje dane do trenutka kada će postati roditelji. Reper Vuk Mob oglasio se nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo sinoć u Beogradu, kada je u kolima sa njim bila i njegova… »
Vuk Mob imao saobraćajku: Doživeo udes u Beogradu, sa reperom u autu bila njegova trudna verenica

Vuk Mob imao saobraćajku: Doživeo udes u Beogradu, sa reperom u autu bila njegova trudna verenica

Blic 15.02.2021
Reper i bivši zadrugar Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, večeras je imao saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Na sreću nije došlo do većih posledica, već je samo reperovom automobilu pričinjena manja materijalna šteta, piše "Pink". On u tom… »
"Vozač je hteo da nas preseče": Nakon udesa, Vuk Mob se oglasio! Evo kako je njegova trudna verenica koja je bila u autu

"Vozač je hteo da nas preseče": Nakon udesa, Vuk Mob se oglasio! Evo kako je njegova trudna verenica koja je bila u autu

Blic 15.02.2021
Reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Vuk Mob, oglasio se nakon informacija da je doživeo saobraćajnu nezgodu. On je otkrio da je u tom trenutku sa njim u automobilu bila i njegova trudna verenica Olivera. - Dobro sam, mala šteta je bila, ali… »

Vesti dana »