Повезане вести

Детаљи хаоса у Нишу: Око поноћи сам чуо ломљаву, претпоставио сам да ми је страдао ауто

Детаљи хаоса у Нишу: Око поноћи сам чуо ломљаву, претпоставио сам да ми је страдао ауто

Вечерње новости 16.02.2021
ОКО поноћи сам чуо ломљаву, претпоставио сам да ми је страдао ауто јер ми је стан на првом спрату, пет метара од места где ми је паркиран “цитроен”. Изашао сам на терасу и видео да ми нема аута… Истрчао сам испред зграде кад… »
Украли аутобус и током вожње оштетили три аутомобила

Украли аутобус и током вожње оштетили три аутомобила

Радио 021 16.02.2021
Нишка полиција ухапсила је деветнаестогодишње младиће Д.Б. и М.Ж. због основане сумње да су, на паркингу тржног центра, украли аутобус. Они су обили два аутобуса, један украли и приликом вожње оштетили три паркирана аутомобила… »
Нишлије (19) под дејством алкохола украли аутобус: Младићи правили хаос по граду, ударали у возила на која су наишли

Нишлије (19) под дејством алкохола украли аутобус: Младићи правили хаос по граду, ударали у возила на која су наишли

Курир 16.02.2021
Нишка полиција ухапсила је Д.Б. (19) и његовог вршњака М. Ж. јер су осумњичени да су синоћ под дејством алкохола украли аутобус паркиран испред једног тржног центра у Нишу након чега су направили хаос по Нишу. Како је… »
Украли аутобус па дивљали по граду: Хаос у Нишу, алкохолисани младићи оштетили четири возила

Украли аутобус па дивљали по граду: Хаос у Нишу, алкохолисани младићи оштетили четири возила

Вечерње новости 16.02.2021
ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су Д. Б. (2002) и М. Ж. (2002) из Ниша због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка крађа и неовлашћено коришћење туђег возила. Сумња се да су они… »
Обијали подруме у центру Београда

Обијали подруме у центру Београда

Нова 16.02.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су М. Д. (38) и С. К. (48) због постојања основа сумње да су, са још једним извршиоцем за којим се интензивно трага, извршили кривично дело разбојничка крађа и… »

Вести дана »