Повезане вести

Тара не престаје да провоцира Ша! Симова хоће да гледа репера док се пресвлачи, заборавила на камере и да је ожењен! Видео

Тара не престаје да провоцира Ша! Симова хоће да гледа репера док се пресвлачи, заборавила на камере и да је ожењен! Видео

Курир 16.02.2021
Тара Симов отишла је до гардеробера, па затекла Ненада Алексића Ша како се пресвлачи и остала са њим, док је он покушавао да је избаци, јер му је, како каже, непријатно. - Мајке ми, непријатно ми је, изађи! - говорио је Ша. -… »
Завршили смо, а ти не можеш без мене! Тара поткачила Ша, репер јој жестоко одговорио! Видео

Завршили смо, а ти не можеш без мене! Тара поткачила Ша, репер јој жестоко одговорио! Видео

Курир 16.02.2021
Док је Ален Хадровић бирао девојку за себе, Тара Симов и Ненад Алексић Ша имали су нову рунду свађе, где су, по ко зна који пут, одлучили да више не комуницирају: - Да ли ти то мене удараш? Хоћеш ме пљунути опет? Престани да… »
Ивана уклонила реперово презиме са инстаграма! Причало се да је скинула бурму, овај потез жене Ненада Алексића Ша покренуо је…

Ивана уклонила реперово презиме са инстаграма! Причало се да је скинула бурму, овај потез жене Ненада Алексића Ша покренуо је…

Курир 16.02.2021
Супруга Ненада Алексића Ша, Ивана Алексић, направила је још један потез који је изазвао мноштво реакција. Како су писали медији, Ивана је пре неколико дана скинула бурму, а сада је променила и име на Инстаграму. Некада је уз… »

Вести дана »