Povezane vesti
"Decu ne planiramo, biološki sat mi je otkucao" Pevačica iskreno o porodici, pa priznala: "Nemam prihode, morala sam da…
Blic 17.02.2021
Pevačica Biljana Sečivanović prošle godine udala se za svog izabranika Aleksandra Nedića sa kojim joj u braku, kako kaže, cvetaju ruže, ali o prinovi ne razmišljaju. Biljana i Aleksandar zbog pandemije su odložili veliko svadbeno veselje, te su… »
Ne planiramo decu, moj biološki sat je otkucao! Biljana Sečivanović iskreno o porodici, pa priznala da nema primanja!
Kurir 17.02.2021
Nakon što su društvenim mrežama krenule da kruže spekulacije da je pevačica Biljana Sečivanović uvećala zadnjicu hirurškim putem, ona je te navode porekla u poslednjem intervjuu. - Nisam radila nikakvu operaciju svoje gu*e, ništa nije… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana