Povezane vesti

Vremenske nepogode i Amerika: Snežna oluja okovala SAD - 21 čovek preminuo, širom zemlje restrikcije struje

Vremenske nepogode i Amerika: Snežna oluja okovala SAD - 21 čovek preminuo, širom zemlje restrikcije struje

Radio 021 17.02.2021
Ledena oluja je pogodila i severne i središnje delove Meksika, gde je takođe došlo do nestašica struje. Reuters Najmanje 21 čovek stradao je od posledica snažne snežne oluje koja je pogodila Sjedinjene Američke Države. Pojedini delovi Teksasa ostali su… »
Nezapamćena snežna oluja okovala SAD, više od 20 umrlih FOTO

Nezapamćena snežna oluja okovala SAD, više od 20 umrlih FOTO

Nova 17.02.2021
Ledena oluja žestoko je pogodila centralne i južne krajeve SAD donevši rekordno niske temperature i ostavivši milione bez struje. Najmanje 21 osoba stradala je u više američkih država. Najgora situacija je u Teksasu gde je 4 miliona domova i firmi ostalo… »
Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš? Srbi vozili snoubord usred mećave u Čikagu?!

Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš? Srbi vozili snoubord usred mećave u Čikagu?!

Kurir 17.02.2021
ČIKAGO - Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš, čuje se na Jutjub snimku koji je snimila grupa mladih Srba iz Čikaga napravivši pometnju u, kako kažu, "najvećem srpskom gradu" u svetu posle Beograda. Debeli čikaški minus i mećavu pretvorili… »
Zimske radosti Srba u Čikagu: Bordom po ulicama grada VIDEO

Zimske radosti Srba u Čikagu: Bordom po ulicama grada VIDEO

Nova 17.02.2021
Grupa mladih Srba iz Čikaga napravila je pometnju u ovom američkom gradu, vozeći snoubordove po zavejanim ulicama prestonice Ilinoisa. Na snimku koji je objavljen na Jutjubu vidi se jedan od njih kako prilazi automobilu i viče “Brate, zaglavio sam se! Je… »
"Ludi" Srbi napravili haos u Čikagu! Pogledajte šou na zavejanim ulicama, policajci nisu mogli da veruju šta vide (video)

"Ludi" Srbi napravili haos u Čikagu! Pogledajte šou na zavejanim ulicama, policajci nisu mogli da veruju šta vide (video)

Večernje novosti 17.02.2021
GRUPA mladih Srba iz Čikaga napravila je pometnju u "najvećem srpskom gradu" posle Beograda, vozeći snoubordove po zavejanim ulicama prestonice Ilinoisa. Jedan od njih prišao je automobilu, i uz pitanje "Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš"… »

Vesti dana »