Povezane vesti

Vremenske nepogode i Amerika: Snežna oluja okovala SAD - 21 čovek preminuo, širom zemlje restrikcije struje

Vremenske nepogode i Amerika: Snežna oluja okovala SAD - 21 čovek preminuo, širom zemlje restrikcije struje

Radio 021 17.02.2021
Ledena oluja je pogodila i severne i središnje delove Meksika, gde je takođe došlo do nestašica struje. Reuters Najmanje 21 čovek stradao je od posledica snažne snežne oluje koja je pogodila Sjedinjene Američke Države. Pojedini delovi Teksasa… »
Nezapamćena snežna oluja okovala SAD, više od 20 umrlih FOTO

Nezapamćena snežna oluja okovala SAD, više od 20 umrlih FOTO

Nova 17.02.2021
Ledena oluja žestoko je pogodila centralne i južne krajeve SAD donevši rekordno niske temperature i ostavivši milione bez struje. Najmanje 21 osoba stradala je u više američkih država. Najgora situacija je u Teksasu gde je 4 miliona domova i firmi… »
Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš? Srbi vozili snoubord usred mećave u Čikagu?!

Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš? Srbi vozili snoubord usred mećave u Čikagu?!

Kurir 17.02.2021
ČIKAGO - Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me povučeš, čuje se na Jutjub snimku koji je snimila grupa mladih Srba iz Čikaga napravivši pometnju u, kako kažu, "najvećem srpskom gradu" u svetu posle Beograda. Debeli čikaški minus i… »
Zimske radosti Srba u Čikagu: Bordom po ulicama grada VIDEO

Zimske radosti Srba u Čikagu: Bordom po ulicama grada VIDEO

Nova 17.02.2021
Grupa mladih Srba iz Čikaga napravila je pometnju u ovom američkom gradu, vozeći snoubordove po zavejanim ulicama prestonice Ilinoisa. Na snimku koji je objavljen na Jutjubu vidi se jedan od njih kako prilazi automobilu i viče “Brate, zaglavio sam… »
"Ludi" Srbi napravili haos u Čikagu! Pogledajte šou na zavejanim ulicama, policajci nisu mogli da veruju šta vide (video)

"Ludi" Srbi napravili haos u Čikagu! Pogledajte šou na zavejanim ulicama, policajci nisu mogli da veruju šta vide (video)

Večernje novosti 17.02.2021
GRUPA mladih Srba iz Čikaga napravila je pometnju u "najvećem srpskom gradu" posle Beograda, vozeći snoubordove po zavejanim ulicama prestonice Ilinoisa. Jedan od njih prišao je automobilu, i uz pitanje "Brate, zaglavio sam se! Je l’ možeš da me… »

Vesti dana »