Повезане вести

Временске непогоде и Америка: Снежна олуја оковала САД - 21 човек преминуо, широм земље рестрикције струје

Временске непогоде и Америка: Снежна олуја оковала САД - 21 човек преминуо, широм земље рестрикције струје

Радио 021 17.02.2021
Ледена олуја је погодила и северне и средишње делове Мексика, где је такође дошло до несташица струје. Реутерс Најмање 21 човек страдао је од последица снажне снежне олује која је погодила Сједињене Америчке Државе. Поједини… »
Незапамћена снежна олуја оковала САД, више од 20 умрлих ФОТО

Незапамћена снежна олуја оковала САД, више од 20 умрлих ФОТО

Нова 17.02.2021
Ледена олуја жестоко је погодила централне и јужне крајеве САД доневши рекордно ниске температуре и оставивши милионе без струје. Најмање 21 особа страдала је у више америчких држава. Најгора ситуација је у Тексасу где је 4… »
Брате, заглавио сам се! Је л’ можеш да ме повучеш? Срби возили сноуборд усред мећаве у Чикагу?!

Брате, заглавио сам се! Је л’ можеш да ме повучеш? Срби возили сноуборд усред мећаве у Чикагу?!

Курир 17.02.2021
ЧИКАГО - Брате, заглавио сам се! Је л’ можеш да ме повучеш, чује се на Јутјуб снимку који је снимила група младих Срба из Чикага направивши пометњу у, како кажу, "највећем српском граду" у свету после Београда. Дебели чикашки… »
Зимске радости Срба у Чикагу: Бордом по улицама града ВИДЕО

Зимске радости Срба у Чикагу: Бордом по улицама града ВИДЕО

Нова 17.02.2021
Група младих Срба из Чикага направила је пометњу у овом америчком граду, возећи сноубордове по завејаним улицама престонице Илиноиса. На снимку који је објављен на Јутјубу види се један од њих како прилази аутомобилу и виче… »
"Луди" Срби направили хаос у Чикагу! Погледајте шоу на завејаним улицама, полицајци нису могли да верују шта виде (видео)

"Луди" Срби направили хаос у Чикагу! Погледајте шоу на завејаним улицама, полицајци нису могли да верују шта виде (видео)

Вечерње новости 17.02.2021
ГРУПА младих Срба из Чикага направила је пометњу у "највећем српском граду" после Београда, возећи сноубордове по завејаним улицама престонице Илиноиса. Један од њих пришао је аутомобилу, и уз питање "Брате, заглавио сам се… »

Вести дана »