Povezane vesti
Đukanović optužio vladu što Crna Gora nema vakcinu
RTV 17.02.2021
PODGORICA - U danu kada u Crnu Goru stižu prve vakcine Sputnjik Ve kao donacija Srbije, predsednik Milo Đukanović kaže da je vakcina u toj zemlji mogla da bude u upotrebi još 24. januara, a nije zbog, kako tvrdi, nesposobnosti aktuelne vlade. Kako je… »
Đukanović: Za epidemiološku situaciji u Crnoj Gori odgovorna nova vlada
N1 Info 17.02.2021
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je za Pobjedu da je za epidemiološku situaciju u toj zemlji odgovorna aktuelna Vlada i istakao da je vakcina protiv koronavirusa mogla da bude u upotrebi u Crnoj Gori još 24. januara. Na pitanje Pobjede da li… »
"Nisam ja kriv, vidite sa Krivokapićem"
Alo 17.02.2021
U danu kada u Crnu Goru stižu prve vakcine Sputnjik Ve kao donacija Srbije, predsednik Milo Ðukanović kaže da je vakcina u toj zemlji mogla da bude u upotrebi još 24. januara, a nije zbog, kako tvrdi, nesposobnosti aktuelne vlade. Kako je najavljeno, u… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 17 minutajoš 29 povezanih
(Foto) "Mislili smo da je mali požar, kad smo stigli bio je rat!" Mnoge žrtve su mladi, tela je teško identifikovati: Dana nakon tragedije Švajcarska zavijena u crno
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Zvezda saznala loše vesti iz Španije: Vodili 10 razlike protiv prvaka Evrolige, pa se raspali u četvrtini
Telegraf pre 2 minutajoš 22 povezane