Povezane vesti

Odlikovanja kragujevačkim medicinarima za doprinos borbi protiv kovida 19

Odlikovanja kragujevačkim medicinarima za doprinos borbi protiv kovida 19

RTK 17.02.2021
Glavna medicinska sestra Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu Vesna Kazaković odlikovana je povodom Dana državnosti zlatnom medaljom koju joj je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Značajno priznanje našlo se u rukama 170… »
Dr Pajović: Svi moramo biti odgovorni, pa i građani

Dr Pajović: Svi moramo biti odgovorni, pa i građani

Glas Zapadne Srbije 17.02.2021
Čačak - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uručio je odlikovanja medicinskim radnicima za doprinos u borbi protiv virusa korona. Dr Ljiljana Dušanović, pneumolog Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, jedna je od odlikovanih „Zlatnom medaljom” za… »
Među odlikovanim zdravstvenim radnicima i dr Nena Čukić, infektolog u ZC Zaječar

Među odlikovanim zdravstvenim radnicima i dr Nena Čukić, infektolog u ZC Zaječar

Glas Zaječara 17.02.2021
Doktorka Nena Čukić, infektolog u zaječarskom Zdravstvenom centru, odlikovana je povodom Dana državnosti Srbije. Njoj je pripala Zlatna medalja za zasluge, piše Zamedia. Među nagrađenima iz Timočke Krajine su i dr Slavko Babić iz Zdravstvenog… »
Dr Ljiljana Dušanović: Nagrađena sam, zajedno sa svim mojim kolegama

Dr Ljiljana Dušanović: Nagrađena sam, zajedno sa svim mojim kolegama

Glas Zapadne Srbije 17.02.2021
Gornji Milanovac - Dr Ljiljana Dušanović, specijalista pneumoftiziologije jedna je medicinskih radnika nagrađenih zlatnom medaljom za doprinos u borbi protiv korone. Medalja koju je doktorka Dušanović dobila još jedan je pokazatelj poštovanja i… »
PROFESOR DR MILORAD JERKAN: Odlikovanje je namenjeno svim radnicima Doma zdravlja

PROFESOR DR MILORAD JERKAN: Odlikovanje je namenjeno svim radnicima Doma zdravlja

Niške vesti 17.02.2021
On je ukazom predsednika Aleksandra Vučića odlikovan Zlatnom medaljom za izuzetne zasluge i doprinos u sprovođenju aktivnosti na sprečavanju širenja zarazne bolesti Kovid 19. Dom udravlja je, podsećanja radi, dobitnik i ovogodišnje najznačajnije… »

Vesti dana »