Povezane vesti
Miljana nazvala novog dečka zolinim imenom! Danijel ostao bez reči kad je čuo da ga je Kulićeva pomešala sa bivšim! (video)…
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić prepričavala je Kristijanu Goluboviću situacije iz prethodne noći, a o onda joj se desio mali peh, dok je razgovarala sa novim dečkom Danijelom Višićem. - Znači Krisitijane ja sam došla u krevet oko 3, a pre toga mi nije bilo dobro - rekla… »
Proći će gore nego zola! Neca otkrio Miljani da se Danijel Muvao sa Sanjom, ona mu zapretila: Hoćeš tri šamara (video)
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić, koja je nedavno raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, i to posle stravične tuče, saznala je od Nenada Lazića Nece je njen novi dečko Danijel Višić, kad je ona otišla sa žurke, plesao sa Sanjom. - Muvao se sa Sanjom - otkrio je Neca. - Skupi… »
Vesti dana »
Saobraćajna nesreća kod Šapca: Brat pevača Darka Lazića poginuo na licu mesta
Euronews pre 54 minutajoš 65 povezanih
Eskalacija ne jenjava: Izrael gađao Bejrut - žestoko i u Kataru i Iraku
Pravda pre 1 satjoš 62 povezane
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
HNV za „Vreme“ o izjavi da „svi Hrvati jesu ustaše“: Da se izjasni Skupština Vojvodine
Vreme pre 3 minutajoš 24 povezane