Повезане вести

Јавили су да је бомба у авиону: Кија Коцкар поделила трауматично искуство - "звала сам моје да се опростимо"!

Јавили су да је бомба у авиону: Кија Коцкар поделила трауматично искуство - "звала сам моје да се опростимо"!

Мондо 17.02.2021
Певачица открила детаље драме коју је доживела радићи као стјуардеса. Певачица открила детаље драме коју је доживела радићи као стјуардеса. Познато је да је Кија Коцкар пре ријалитија и певачке каријере дуги низ година радила… »
Јавили су да је бомба у авиону, све су нас евакуисали: Кија Коцкар открила детаље драме коју је доживела као стјуардеса

Јавили су да је бомба у авиону, све су нас евакуисали: Кија Коцкар открила детаље драме коју је доживела као стјуардеса

Курир 17.02.2021
Кија Коцкар укључила се уживо на Инстаграму и својим фановима открила са чиме се сусретала док је радила као стјуардеса. Наиме, једна од Кијиних фанова ју је упитао да ли је некада имала дојаву о подметнутој бомби у авиону, на… »
"Одмах су нас евакуисали, звала сам моје да се опростим од њих" Кија Коцкар се уплашила за свој живот

"Одмах су нас евакуисали, звала сам моје да се опростим од њих" Кија Коцкар се уплашила за свој живот

Блиц 17.02.2021
Победница "Задруге" Кија Коцкар укључила се уживо на Инстаграму и својим фановима открила са чиме се сусретала док је радила као стјуардеса. Наиме, Кија се заједно са својом бившом колегиницом укључила уживо, те су њих две… »

Вести дана »