Povezane vesti
Javili su da je bomba u avionu: Kija Kockar podelila traumatično iskustvo - "zvala sam moje da se oprostimo"!
Mondo 17.02.2021
Pevačica otkrila detalje drame koju je doživela radići kao stjuardesa. Pevačica otkrila detalje drame koju je doživela radići kao stjuardesa. Poznato je da je Kija Kockar pre rijalitija i pevačke karijere dugi niz godina radila kao stjuardesa, o… »
Javili su da je bomba u avionu, sve su nas evakuisali: Kija Kockar otkrila detalje drame koju je doživela kao stjuardesa
Kurir 17.02.2021
Kija Kockar uključila se uživo na Instagramu i svojim fanovima otkrila sa čime se susretala dok je radila kao stjuardesa. Naime, jedna od Kijinih fanova ju je upitao da li je nekada imala dojavu o podmetnutoj bombi u avionu, na šta je ona odgovorila… »
"Odmah su nas evakuisali, zvala sam moje da se oprostim od njih" Kija Kockar se uplašila za svoj život
Blic 17.02.2021
Pobednica "Zadruge" Kija Kockar uključila se uživo na Instagramu i svojim fanovima otkrila sa čime se susretala dok je radila kao stjuardesa. Naime, Kija se zajedno sa svojom bivšom koleginicom uključila uživo, te su njih dve odgovarale na pitanja… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 2 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Uvrede i zvižduci za Nikolu Mirotića u "Areni": Grme navijači Partizana, nisu mu oprostili! (video)
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 29 povezanih