Povezane vesti

U Nigeriji oteto 27 učenika

Slobodna Evropa 17.02.2021
Nepoznati naoružani napadači oteli su u sredu, 17. februara, 27 učenika škole u severnoj nigerijskoj državi Niger, rekla je portparolka guvernera države, preneo je Rojters. Ona je izjavila da ima otetih i članova osoblja škole i njihovih porodica… »

Učenik ubijen, još 27 dece oteto u Nigeriji VIDEO

B92 17.02.2021
Naoružani napadači ubili su jednog učenika škole i oteli još dvadeset sedmoro dece tokom napada na internat na severu centralne Nigerije. Takođe su oteta tri člana osoblja i 12 njihovih rođaka, saopštio je guverner države Abubakar Sani Belo… »

Nigerija: Jedan učenik ubijen, 27 dece oteto

Dnevnik 17.02.2021
ABUDžA: Naoružani napadači ubili su jednog učenika škole i oteli još 27 dece tokom noćnog napada na internat na severu centralne Nigerije, saopštio je guverner države Abubakar Sani Belo. Takođe su oteta tri člana osoblja i 12 njihovih rođaka… »

Jedan učenik ubijen a 27 oteto

Politika 17.02.2021
ABUDžA - Naoružani napadači ubili su jednog učenika škole i oteli još 27 dece tokom noćnog napada na internat na severu centralne Nigerije, saopštio je guverner države Abubakar Sani Belo. Takođe su oteta tri člana osoblja i 12 njihovih rođaka… »

Ubijen dečak, 27 đaka oteto: Horor u internatu u Nigeriji! Naoružani napadači upali dok su deca spavala! Oteli i osoblje…

Kurir 17.02.2021
Naoružani napadači ubili su jednog učenika škole i oteli još 27 dece tokom noćnog napada na internat na severu centralne Nigerije, saopštio je guverner države Abubakar Sani Belo. Takođe su oteta tri člana osoblja i 12 njihovih rođaka, prenosi… »

Nigerija: Jedan učenik ubijen, 27 dece oteto

RTV 17.02.2021
ABUDŽA - Naoružani napadači ubili su jednog učenika škole i oteli još 27 dece tokom noćnog napada na internat na severu centralne Nigerije, saopštio je guverner države Abubakar Sani Belo. Takođe su oteta tri člana osoblja i 12 njihovih rođaka… »

Nigerija - iz internata oteto 27 osoba, jedan učenik ubijen

RTS 17.02.2021
Naoružani napadači obučeni u vojne uniforme oteli su iz internata u Nigeriji 27 učenika, uključujući nekoliko njihovih rođaka i osoblje škole. Jedan učenik je ubijen, prenosi Rojters. To je poslednji slučaj u rastućem talasu masovnih otmica i… »

Naoružani napadači oteli više stotina učenika u Nigeriji, jedan školarac poginuo tokom otmice

Blic 17.02.2021
Naoružani ljudi, za koje se veruje da pripadaju kriminalnoj bandi, oteli su stotine školaraca iz hostela, zajedno sa nekim nastavnicima u centralnoj Nigeriji, rekli su danas bezbednosni izvori. Napadači u vojnim uniformama upali su kasno sinoć u… »

Nigerija: Naoružani napadači oteli srednjoškolce

Al Jazeera 17.02.2021
Novi napad događa se dva mjeseca nakon što su napadači napali školu u sjeverozapadnoj saveznoj državi Katsini i oteli 350 dječaka, kasnije oslobođenih. Neidentificirani napadači upali su u srednju školu u Nigeriji i oteli veliki broj učenika… »

Nigerija: Naoružani napadači oteli mnogo učenika

Dnevnik 17.02.2021
KADUNA: Naoružani napadači upali su rano jutros u jedan koledž u Nigeriji i oteli mnogo učenika, rekao je portparol guvernera za Rojters, koji nije precizirao broj oteteih učenika. Napadači su upali u državni Koledž za nauku u distriktu Kagara i… »

Nigerija: Naoružani napadači oteli mnogo učenika

B92 17.02.2021
Naoružani napadači upali su rano jutros u jedan koledž u Nigeriji i oteli mnogo učenika, rekao je portparol guvernera za Rojters. Nije precizirao broj oteteih učenika. Napadači su upali u državni Koledž za nauku u distriktu Kagara i savladali… »

Horor u Nigeriji: Naoružani napadači opet oteli učenike

Telegraf 17.02.2021
Napadači su upali u državni Koledž za nauku u distriktu Kagara i savladali obezbeđenje škole nakon čega su odveli učenike. Naoružani napadači upali su rano jutros u jedan koledž u Nigeriji i oteli mnogo učenika, rekao je portparol guvernera za… »

Drama u Nigeriji: Naoružani upali u školu i počeli da pucaju

Nova 17.02.2021
Naoružani muškarci oteli su za sada nepoznat broj đaka i nastavnika iz škole u centralnoj Nigeriji. Studenti i nastvnici su oteti iz škole u državi Niger, preneli su lokalni mediji. Agencija Frans pres navodi, pozivajući se na bezbednosne i… »

Vesti dana »