Повезане вести
Да се не понови Истомин: Шок елиминације из Мелбурна
Нова 17.02.2021
Новак Ђоковић ће у четвртак ујутру играти против квалификанта Аслана Карацева за пласман у финале Аустралијан опена, али се не треба заваравати чињеницом да руски тенисер долази из квалификација и што је у овом тренутку 114… »
Нокдаун или нокаут: Надалу се два пута у животу "догодио Циципас"! Федерер је "окренуо" младог Рафу 2005, па Фоњини 2015. и…
Спортал блиц 17.02.2021
Ако је , противник у полуфиналу Аустралијан опена, највеће изненађење турнира, онда је највећи шок на овогодишњем турниру приредио . Шпанца је у четвртфиналу сензационално избацио иако је Надал водио са 2:0 у сетовима! Грк је… »
Циципас у екстази: Летео сам као птичица
Моззарт спорт 17.02.2021
“Можда ми је помогло што није било публике”, каже Грк. Победа каријере Стефаноса Циципаса. Знао је да савлада и Ђоковића и Федерера и да освоји трофеје, али савладати Надала на гренд слему после 0:2 у сетовима је истински подвиг… »
Циципас као птичица "Не знам шта се десило против Надала"
Вечерње новости 17.02.2021
НЕ дешава се често да неко "преокрене" Надала и од 0:2 стигне до победе, а управо то успело је Стефаносу Циципасу у четвртфиналу Аустралијан опена. Грк је после меча који ће сигурно ући у историју Мелбурна признао да ни сам не… »
Циципас у екстази: Летео сам попут птичице!
Вести онлине 17.02.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас победио је Рафаела Надала у четвртфиналу Аустралијан опена са 3:2 после великог преокрета. Грк се тако реванширао светском броју два за пораз на истом месту у полуфиналу 2019. године, када је… »
Вести дана »
Осми дан штрајка глађу посланика СНС Угљеше Мрдића због случаја новосадске Железничке станице
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 29 повезаних
Нападнуто возило хуманитарне мисије у Доњецу; Мађарска изузета од санкција САД на руске енергенте
РТС пре 0 минутајош 36 повезаних
Пуповац: Сви догађаји српске заједнице у Хрватској сада под полицијском заштитом
Еуроневс пре 16 минутајош 33 повезане
Рхмз упозорава Србију чека облачан и кишовит викенд, од уторка сунце
Дневник пре 2 сатајош 21 повезана