Повезане вести
Да се не понови Истомин: Шок елиминације из Мелбурна
Нова 17.02.2021
Новак Ђоковић ће у четвртак ујутру играти против квалификанта Аслана Карацева за пласман у финале Аустралијан опена, али се не треба заваравати чињеницом да руски тенисер долази из квалификација и што је у овом тренутку 114… »
Нокдаун или нокаут: Надалу се два пута у животу "догодио Циципас"! Федерер је "окренуо" младог Рафу 2005, па Фоњини 2015. и…
Спортал блиц 17.02.2021
Ако је , противник у полуфиналу Аустралијан опена, највеће изненађење турнира, онда је највећи шок на овогодишњем турниру приредио . Шпанца је у четвртфиналу сензационално избацио иако је Надал водио са 2:0 у сетовима! Грк је… »
Циципас у екстази: Летео сам као птичица
Моззарт спорт 17.02.2021
“Можда ми је помогло што није било публике”, каже Грк. Победа каријере Стефаноса Циципаса. Знао је да савлада и Ђоковића и Федерера и да освоји трофеје, али савладати Надала на гренд слему после 0:2 у сетовима је истински подвиг… »
Циципас као птичица "Не знам шта се десило против Надала"
Вечерње новости 17.02.2021
НЕ дешава се често да неко "преокрене" Надала и од 0:2 стигне до победе, а управо то успело је Стефаносу Циципасу у четвртфиналу Аустралијан опена. Грк је после меча који ће сигурно ући у историју Мелбурна признао да ни сам не… »
Циципас у екстази: Летео сам попут птичице!
Вести онлине 17.02.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас победио је Рафаела Надала у четвртфиналу Аустралијан опена са 3:2 после великог преокрета. Грк се тако реванширао светском броју два за пораз на истом месту у полуфиналу 2019. године, када је… »
Вести дана »

Вучић: Предложићемо закон о легализацији 4,8 милиона објеката, по цени од 100 евра
НИН пре 19 минутајош 19 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нова пре 18 минутајош 12 повезаних

Велике измене саобраћаја у Београду због триатлона: Ове улице су затворене
Недељник пре 24 минутајош 7 повезаних