Povezane vesti
Da se ne ponovi Istomin: Šok eliminacije iz Melburna
Nova 17.02.2021
Novak Đoković će u četvrtak ujutru igrati protiv kvalifikanta Aslana Karaceva za plasman u finale Australijan opena, ali se ne treba zavaravati činjenicom da ruski teniser dolazi iz kvalifikacija i što je u ovom trenutku 114. teniser sveta. Karacev… »
Nokdaun ili nokaut: Nadalu se dva puta u životu "dogodio Cicipas"! Federer je "okrenuo" mladog Rafu 2005, pa Fonjini 2015. i…
Sportal blic 17.02.2021
Ako je , protivnik u polufinalu Australijan opena, najveće iznenađenje turnira, onda je najveći šok na ovogodišnjem turniru priredio . Španca je u četvrtfinalu senzacionalno izbacio iako je Nadal vodio sa 2:0 u setovima! Grk je Rafu “bacio na… »
Cicipas u ekstazi: Leteo sam kao ptičica
Mozzart sport 17.02.2021
“Možda mi je pomoglo što nije bilo publike”, kaže Grk. Pobeda karijere Stefanosa Cicipasa. Znao je da savlada i Đokovića i Federera i da osvoji trofeje, ali savladati Nadala na grend slemu posle 0:2 u setovima je istinski podvig koji je malo kome… »
Cicipas kao ptičica "Ne znam šta se desilo protiv Nadala"
Večernje novosti 17.02.2021
NE dešava se često da neko "preokrene" Nadala i od 0:2 stigne do pobede, a upravo to uspelo je Stefanosu Cicipasu u četvrtfinalu Australijan opena. Grk je posle meča koji će sigurno ući u istoriju Melburna priznao da ni sam ne zna šta se zapravo… »
Cicipas u ekstazi: Leteo sam poput ptičice!
Vesti online 17.02.2021
Grčki teniser Stefanos Cicipas pobedio je Rafaela Nadala u četvrtfinalu Australijan opena sa 3:2 posle velikog preokreta. Grk se tako revanširao svetskom broju dva za poraz na istom mestu u polufinalu 2019. godine, kada je osvojio samo šest gemova… »
Vesti dana »
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 5 minutajoš 7 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Kontrolni toranj nije imao dovoljno osoblja u trenutku sudara aviona i helikoptera
Al Jazeera pre 41 minutajoš 2 povezane