Povezane vesti
Zaev spreman da donira organe
RTV 17.02.2021
SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je, u danas objavljenom video snimku, da je spreman da donira organe. Zaev je u snimku ukazao na značaj donacije organa i tkiva kako bi se spasili životi, prenela je MIA. Prema navodima premijera… »
Zaev želi da zavešta organe: Ne postoji ništa humanije od toga da nekome produžite život (video)
Kurir 17.02.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev uključio se danas u kampanju povećanja svesti o važnosti darivanja organa i objavio da je porodici ostavio u amanet da želi da donira organe. "Ne postoji ništa humanije od toga da nekome produžite život i o tome sam… »
Doniranje organa mu je najveća želja
Alo 17.02.2021
Premijer Severne Makedonije je istakao da je doniranje organa najviši čin humanosti. "Ne postoji ništa humanije od toga da nekome produžite život i o tome sam razgovarao sa najužim krugom porodice i ostavio amanet da sam spreman lično da doprinesem da… »
Zaev ostavio porodici u amanet da želi da donira organe
Novi magazin 17.02.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev uključio se danas u kampanju povećanja svesti o važnosti darivanja organa i objavio da je porodici ostavio u amanet da želi da donira organe. "Ne postoji ništa humanije od toga da nekome produžite život i o tome sam… »
Vesti dana »

Dodik u Budimpešti kod Orbana, koji mu pruža podršku posle presude
Radio sto plus pre 12 minutajoš 27 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 8 satijoš 9 povezanih

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 3 satajoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 34 povezane