Povezane vesti
Jovanović: Nova sistematizacija u Agenciji za zaštitu životne sredine "poslednja tačka sunovrata"
Radio 021 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
Nova 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Zbog sistematizacije ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
N1 Info 17.02.2021
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu obustavio postupak protiv Vesića, Tanasković i drugih u slučaju nadstrešnica
Beta pre 18 minutajoš 41 povezana
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 43 minutajoš 37 povezanih
Upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju: Očekuju se padavine i vetar, na planinama do 40 cm snega
Nedeljnik pre 1 satjoš 55 povezanih
Ukrajinci priznali da stoje iza napada u Moskvi: Oglasila se obaveštajna služba, evo šta navode kao razlog
Mondo pre 38 minutajoš 42 povezane