Povezane vesti
Jovanović: Nova sistematizacija u Agenciji za zaštitu životne sredine "poslednja tačka sunovrata"
Radio 021 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
Nova 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Zbog sistematizacije ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
N1 Info 17.02.2021
Vesti dana »

VIDEO Posle napetosti u Kuli trenutno mirno: Interventna razdvaja građane i naprednjake
Radio 021 pre 53 minutajoš 31 povezana

Više od 11 sati rasprave o planu širenja Beograda na vodi: Ostaju Hale 2 i 3 sajma gde je bilo zamišljeno da grade školu i vrtić
Forbes pre 2 satajoš 19 povezanih

Nikitović: Daleko od toga da smo očekivali ovo, bićemo spremni za četvrtfinale
RTS pre 1 satjoš 31 povezana

Đuričić dao nadu Panatinaikosu, ali se Điga i Rendžers ipak radovali u borbi za Ligu šampiona
Nova pre 13 minutajoš 21 povezana