Povezane vesti
Jovanović: Nova sistematizacija u Agenciji za zaštitu životne sredine "poslednja tačka sunovrata"
Radio 021 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije"… »
Jovanović: Ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
Nova 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije"… »
Jovanović: Zbog sistematizacije ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
N1 Info 17.02.2021
Vesti dana »
“Vlast misli da smo imbecili! Opet nema ključnih podataka”: Inženjer Đajić o dokumentima tužilaštva iz istrage o padu nadstrešnice: „Vučić ne da svoje ljude, Vesić će još da zaradi“
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih
Šta studenti protestom traže i kako je vlast Srbije na to odgovorila?
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
Prekomerno zagađenje vazduha za Novu godinu: Pogodili se „idealni“ uslovi
N1 Info pre 10 satijoš 14 povezanih
Apelacioni sud u Nišu ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice za smrt Danke Ilić
Beta pre 9 satijoš 26 povezanih