Повезане вести
Јовановић: Нова систематизација у Агенцији за заштиту животне средине "последња тачка суноврата"
Радио 021 17.02.2021
Агенција за заштиту животне средине је угрожена не само зато што сам добио отказ или што је смењен врхунски информатичар Дејан Лекић који ме је подржао због лажних оптужби, већ и нове систематизације, као "последње тачке… »
Јовановић: Угрожена Агенција за заштиту животне средине
Нова 17.02.2021
Агенција за заштиту животне средине је угрожена не само зато што сам добио отказ или што је смењен врхунски информатичар Дејан Лекић који ме је подржао због лажних оптужби, већ и нове систематизације, као "последње тачке… »
Јовановић: Због систематизације угрожена Агенција за заштиту животне средине
Н1 Инфо 17.02.2021
Вести дана »
Синдикат судске власти позвао судије и тужиоце да одмах обуставе рад због усвајања "Мрдићевих закона"
Радио 021 пре 36 минутајош 51 повезана
ЕУ разматра посебну визу за возаче камиона: Ово су детаљи радног документа Европске комисије
Курир пре 1 сатјош 26 повезаних
Грађанима упућен хитан апел Ванредна одбрана од поплава у овом месту у Србији: Стање је озбиљно и нестабилно, огласили се надлежни
Блиц пре 16 минутајош 19 повезаних
Срећа погледала Ђоковића: Музети му предао, са Синером за финале Аустралијан опена
BBC News пре 2 сатајош 113 повезане