Povezane vesti
Jovanović: Nova sistematizacija u Agenciji za zaštitu životne sredine "poslednja tačka sunovrata"
Radio 021 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
Nova 17.02.2021
Agencija za zaštitu životne sredine je ugrožena ne samo zato što sam dobio otkaz ili što je smenjen vrhunski informatičar Dejan Lekić koji me je podržao zbog lažnih optužbi, već i nove sistematizacije, kao "poslednje tačke sunovrata Agencije", izjavio je… »
Jovanović: Zbog sistematizacije ugrožena Agencija za zaštitu životne sredine
N1 Info 17.02.2021
Vesti dana »
"Sve je uništeno, ovo je pakao, šta će biti s nama?" Uplakani vlasnici lokala ispred tržnog centra na Novom Beogradu, požar stavljen pod kontrolu! (foto, video)
Kurir pre 47 minutajoš 63 povezane
Uhapšen poznati muzičar (51) iz Niša: U njegovom stanu nađen kokain od 50.000 evra i arsenal oružja
Blic pre 2 minutajoš 61 povezana
Tokom proteklog vikenda evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda
I Love Zrenjanin pre 37 minutajoš 31 povezana
Zaharova: Zapad i Kijev plasirali još jednu izmišljotinu o napadu na Kijevsko-pečersku lavru
Sputnik pre 22 minutajoš 42 povezane