Povezane vesti
Vesić ugostio ćerku blagoja jovovića: Zamenik gradonačelnika dobio pismo od porodice srpskog osvetnika (foto)
Večernje novosti 17.02.2021
NISAM mogla više da čekam da vidim ulicu koja nosi ime moga oca. Otrgli ste ga od zaborava. Uprkos koroni, lošim vestima, spakovala sam kofere i iz Argentine došla u Srbiju. Mnogo sam srećna što sam ovde. Ovo je juče rekla Marija Jovović, na… »
Beograd će večno pamtiti Blagoja: Vesić ugostio ćerku jednog od najvećih srpskih heroja (foto)
Kurir 17.02.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ugostio je danas u Starom dvoru Mariju Jovović, ćerku Blagoja Jovovića, koji je 1957. godine u predgrađu Buenos Ajresa izvršio atentat na jednog od najvećih ratnih zločinaca Drugog svetskog rata Antu… »
Vesić ugostio ćerku Blagoja Jovovića, poklonio joj uramljenu tablu s imenom oca
N1 Info 17.02.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ugostio je Mariju Jovović, ćerku Blagoja Jovovića koji je ranio ustaškog poglavnika Antu Pavelića 1957. godine u Buenos Airesu, preneo je Beoinfo. Najbliži srodnici Blagoja Jovića obišli su ulicu u Zemunu koja… »
"Samo želimo da se istina ne zaboravi" Predsednik go Zemun i Goran Vesić sa najbližim srodnicima odali počast slavnom borcu…
Srbija danas 17.02.2021
Goran Vesić i predsednik Gradske opštine Zemun odali počast. Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa najbližim srodnicima Blagoja Jovovića odali su počast kraj spomen ploče i obišli… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 55 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih