Повезане вести
Весић угостио ћерку благоја јововића: Заменик градоначелника добио писмо од породице српског осветника (фото)
Вечерње новости 17.02.2021
НИСАМ могла више да чекам да видим улицу која носи име мога оца. Отргли сте га од заборава. Упркос корони, лошим вестима, спаковала сам кофере и из Аргентине дошла у Србију. Много сам срећна што сам овде. Ово је јуче рекла Марија… »
Београд ће вечно памтити Благоја: Весић угостио ћерку једног од највећих српских хероја (фото)
Курир 17.02.2021
Заменик градоначелника Београда Горан Весић угостио је данас у Старом двору Марију Јововић, ћерку Благоја Јововића, који је 1957. године у предграђу Буенос Ајреса извршио атентат на једног од највећих ратних злочинаца Другог… »
Весић угостио ћерку Благоја Јововића, поклонио јој урамљену таблу с именом оца
Н1 Инфо 17.02.2021
Заменик градоначелника Горан Весић угостио је Марију Јововић, ћерку Благоја Јововића који је ранио усташког поглавника Анту Павелића 1957. године у Буенос Аиресу, пренео је Беоинфо. Најближи сродници Благоја Јовића обишли су… »
"Само желимо да се истина не заборави" Председник го Земун и Горан Весић са најближим сродницима одали почаст славном борцу…
Србија данас 17.02.2021
Горан Весић и председник Градске општине Земун одали почаст. Председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић и заменик градоначелника Београда Горан Весић са најближим сродницима Благоја Јововића одали су почаст крај спомен… »
Вести дана »
"Ударио ме камион, брате, само јако" Возач БМВ-а јутрос изазвао саобраћајку, па се тиме похвалио (видео)
Мондо пре 39 минутајош 53 повезане
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 1 сатјош 25 повезаних
Путеви Србије упозоравају на СМС поруке о ненаплаћеној путарини и прекорачењу брзине
Југмедиа пре 49 минутајош 19 повезаних
Народна банка Србије ћути о колапсу који им се спрема: Ризикује и замрзавање девизних резерви у иностранству
Правда пре 1 сатјош 21 повезана