Повезане вести

Није ми пријатно да говорим о томе, још увек је свеже: Кубура први пут о разводу после 23 године брака

Није ми пријатно да говорим о томе, још увек је свеже: Кубура први пут о разводу после 23 године брака

Мондо 17.02.2021
Споразумно се развели прошле године. Споразумно се развели прошле године. Глумац Александар Срећковић Кубура и финтес инструкторка Марија Савић Срећковић били су у браку више од двадесет година, а прошле године су се и званично… »
Кубура први пут проговорио о разводу, открио у каквом је односу са бившом: Трудимо се да превазиђемо ово, није пријатно!

Кубура први пут проговорио о разводу, открио у каквом је односу са бившом: Трудимо се да превазиђемо ово, није пријатно!

Курир 17.02.2021
Глумац Александар Срећковић Кубура први пут је јавно проговорио о разводу од фитнес инструкторке Марије Савић Срећковић, са којом је у браку био више од две деценије, а разишли су се прошле године. - Марија и ја смо у добрим… »
Провели смо ноћ заједно! Менсур коначно проговорио о односу са Мајом Маринковић, открио да му је била само афера

Провели смо ноћ заједно! Менсур коначно проговорио о односу са Мајом Маринковић, открио да му је била само афера

Курир 17.02.2021
Менсур Ајдарпашић и Маја Маринковић прошле године након изласка из ријалитија били су веома блиски, а она је недавно и потврдила да су били интимни. Он је сада први пут проговорио о односу с њом, али није желео превише да… »

Вести дана »