Povezane vesti

Oglasio se nakon privođenja: Buba Koreli otkrio svoju stranu priče: "Izvinjavam se, svestan sam svojih grešaka"

Oglasio se nakon privođenja: Buba Koreli otkrio svoju stranu priče: "Izvinjavam se, svestan sam svojih grešaka"

Blic 17.02.2021
Kao bomba je odjeknula vest da je sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, priveden. Koreli je nakon saslušanja pušten na slobodu, a sada je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio svoju stranu priče. Ističe da… »
Napravio sam najveću grešku u svom životu: Buba Koreli se oglasio nakon privođenja!

Napravio sam najveću grešku u svom životu: Buba Koreli se oglasio nakon privođenja!

Mondo 17.02.2021
Reper bio priveden nakon pucnjave u Sarajevu. Reper bio priveden nakon pucnjave u Sarajevu. Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, priveden je nakon pucnjave koja se dogodila u Sarajevu 15. februara, a posle sat i po provedenih u policiji pušten… »
Otvoreno pismo Bube Korelija: Svestan sam svojih grešaka

Otvoreno pismo Bube Korelija: Svestan sam svojih grešaka

Nova 17.02.2021
"Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god da se trudim svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka", napisao je, između ostalog, sarajevski reper Buba Koreli u svom… »

Vesti dana »