Повезане вести
Огласио се након привођења: Буба Корели открио своју страну приче: "Извињавам се, свестан сам својих грешака"
Блиц 17.02.2021
Као бомба је одјекнула вест да је сарајевски репер Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, приведен. Корели је након саслушања пуштен на слободу, а сада је са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм поделио своју страну… »
Отворено писмо Бубе Корелија: Свестан сам својих грешака
Нова 17.02.2021
"Мој имиџ музичара и јавне особе није увек огледало моје праве личности. Колико год да се трудим свестан сам да нисам увек најбољи пример и свестан сам својих мана и грешака", написао је, између осталог, сарајевски репер Буба… »
Направио сам највећу грешку у свом животу: Буба Корели се огласио након привођења!
Мондо 17.02.2021
Репер био приведен након пуцњаве у Сарајеву. Репер био приведен након пуцњаве у Сарајеву. Репер Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, приведен је након пуцњаве која се догодила у Сарајеву 15. фебруара, а после сат и по… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 35 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних