Povezane vesti
"Imam srce kao Rusija, njihova hrabrost je za moju mala maca!" Stanivuković oštro o eliti i promenama u društvu
Mondo 17.02.2021
On je istakao da možda nema iskustva kao neki, ali ima više volje i želje da napravi neke promene. On je istakao da možda nema iskustva kao neki, ali ima više volje i želje da napravi neke promene. Gradonačelnik Banjaluke Draško Sranivuković mladi je… »
Stanivuković: Jesam nedovršen student, ali doneću promene
Nova 17.02.2021
Znam da je moja biografija za većinu biografija profesora mala maca, ali je zato njihova hrabrost da se suprotstave lošim pojavama u ovom društvu za moju hrabrost takođe mala maca, rekao je na današnjoj gradskoj sednici Draško Stanivuković, gradonačelnik… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Cunami blata! Podaci o kataklizmi lede krv u žilama: Vodeni zid visok kao zgrada sravnio je sve pred sobom, svet i dalje u šoku posmatra prizore
Blic pre 37 minutajoš 36 povezanih
Svet u strahu zbog odlaska šefa CIA u Moskvu: 2 razloga posete, prošli put Putin napao Ukrajinu
Mondo pre 32 minutajoš 37 povezanih
Vučić pre 7 dana pisao Hagu i tražio da puste Mladića da umre u Srbiji: nisu dozvolili
Blic pre 7 minutajoš 147 povezanih
Viktorija ima gol više u produžetku, Zvezda sa igračem manje juri penale
RTS pre 6 minutajoš 57 povezanih