Povezane vesti
Miljana ne ispušta danijela! Obasipa ga poljupcima, ne da mu mira: Sve puca od ljubavi! Video
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić uživa u ljubavi sa svojim novim izabranikom Danijelom Višićem. Nekoliko sati ranije, ona je saznala da je Danijel zavodljivo gledao Sanju Stanković, ali je ona uspela da nađe opravdanje za njega! Sada, kada su se strasti smirile, Miljana je… »
Igrala sam se sa Mišelom, a bila sam zaljubljena u njega! Miljana pred Danijelom priznala sve emocije, pa nastao haos u kući!
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić komentarisala je Danijela Višića i njene odnose sa zadrugarima. - Ja sam prva počela da igram sa Mišelom, on nju nije pipkao i muvao! Sanja neka kaže! - rekla je Miljana. - Nije me muvao ali me jeste gledao. Jeste igrao sa mnom, ali ništa… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik o protestu: Zato smo i podržali studente, jer institucije ne rade svoj posao
Novi magazin pre 52 minutajoš 26 povezanih

Vučić nakon razgovora sa predsednikom UO Gasproma: Nestašice nafte i energetske krize u Srbiji neće biti
Euronews pre 16 minutajoš 29 povezanih

Teška saobraćajna nezgoda u tunelu Munjino brdo, povređene tri osobe
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Incident tokom trampovog govora u izraelskom parlamentu! Evo šta je naglo prekinulo obraćanje američkog predsednika (foto/video)
Kurir pre 17 minutajoš 134 povezane