Povezane vesti
Miljana ne ispušta danijela! Obasipa ga poljupcima, ne da mu mira: Sve puca od ljubavi! Video
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić uživa u ljubavi sa svojim novim izabranikom Danijelom Višićem. Nekoliko sati ranije, ona je saznala da je Danijel zavodljivo gledao Sanju Stanković, ali je ona uspela da nađe opravdanje za njega! Sada, kada su se strasti smirile, Miljana je… »
Igrala sam se sa Mišelom, a bila sam zaljubljena u njega! Miljana pred Danijelom priznala sve emocije, pa nastao haos u kući!
Kurir 17.02.2021
Miljana Kulić komentarisala je Danijela Višića i njene odnose sa zadrugarima. - Ja sam prva počela da igram sa Mišelom, on nju nije pipkao i muvao! Sanja neka kaže! - rekla je Miljana. - Nije me muvao ali me jeste gledao. Jeste igrao sa mnom, ali ništa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 8 minutajoš 36 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak košarkaša Srbije za Evrobasket 2025 sa Nikolom Jokićem kao liderom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 43 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 28 minutajoš 15 povezanih

Šutanovac predao akreditive Trampu: "Učinimo naše strateško partnerstvo ponovo velikim"
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih