Povezane vesti
Tari okrenuli leđa zbog afere sa Ša: Nikada sebi ne bih dozvolila da imam nešto sa oženjenim, ali ne mogu da pobegnem od…
Kurir 18.02.2021
Tara Simov odmarala je u pušaonici i ćaskala sa cimerima, pa im se požalila zbog podrške, koja joj je okrenula leđa. - Ljudi su mi rekli da će biti uz mene, a onda me se odreknu zbog mog ponašanja. Ja nikada sebi ne bih dozvolila da imam bilo šta… »
Prebledeli zbog vrućih pitanja o preljubi i prevari: Ša sve poricao, pa demantovao sam sebe ljubomornom scenom!
Kurir 18.02.2021
Tara Simov je otkrila da je u sukobu sa nekoliko zadrugara zbog Nenada Aleksića Ša, dok je reper sve vreme negirao da je zaljubljen u Simovu. Nastao je i haos kada je Miljana Kulić Taru nazvala ljubavnicom, što je izazvalo sukob između njih dve, jer… »
Tara se kao furija zaletela na Miljanu! Kulićka čupala Simovu za kosu, jedva ih razdvojili: Ti si ljubavnica, istina najviše…
Kurir 18.02.2021
U Beloj kući došlo je do haosa kada je Miljana Kulić tokom komentarisanje Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, nazvala ovu zadrugarku ljubavnicom. Čim je to čula, Tara je nasrnula na Miljanu. - Koga nazivaš ljubavnicom? Glupačo glupa - urlala je… »
Ša priznao kako se oseća nakon svega sa Tarom! Reper otkrio da nije više lagan, a onda se ubacila i Simova: Ja sam mu kriva…
Kurir 18.02.2021
Nenad Aleksić Ša je ustao za crnim stolom i priznao kako se oseća nakon svega sa Tarom Simov. - Kažeš da si lagan pa zašto se onda stalno istresaš na Taru? - Nisam lagan uopšte, bio sam lagan, više nisam. Kada je sve bilo normalica bio sam lagan… »
Vesti dana »
MUP: U Novom Sadu uhapšen muškarac osumnjičen za teško ubistvo
Politika pre 25 minutajoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Blic pre 7 satijoš 29 povezanih
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 3 satajoš 26 povezanih