Повезане вести

Тари окренули леђа због афере са Ша: Никада себи не бих дозволила да имам нешто са ожењеним, али не могу да побегнем од…

Тари окренули леђа због афере са Ша: Никада себи не бих дозволила да имам нешто са ожењеним, али не могу да побегнем од…

Курир 18.02.2021
Тара Симов одмарала је у пушаоници и ћаскала са цимерима, па им се пожалила због подршке, која јој је окренула леђа. - Људи су ми рекли да ће бити уз мене, а онда ме се одрекну због мог понашања. Ја никада себи не бих дозволила… »
Пребледели због врућих питања о прељуби и превари: Ша све порицао, па демантовао сам себе љубоморном сценом!

Пребледели због врућих питања о прељуби и превари: Ша све порицао, па демантовао сам себе љубоморном сценом!

Курир 18.02.2021
Тара Симов је открила да је у сукобу са неколико задругара због Ненада Алексића Ша, док је репер све време негирао да је заљубљен у Симову. Настао је и хаос када је Миљана Кулић Тару назвала љубавницом, што је изазвало сукоб… »
Тара се као фурија залетела на Миљану! Кулићка чупала Симову за косу, једва их раздвојили: Ти си љубавница, истина највише…

Тара се као фурија залетела на Миљану! Кулићка чупала Симову за косу, једва их раздвојили: Ти си љубавница, истина највише…

Курир 18.02.2021
У Белој кући дошло је до хаоса када је Миљана Кулић током коментарисање Таре Симов и Ненада Алексића Ша, назвала ову задругарку љубавницом. Чим је то чула, Тара је насрнула на Миљану. - Кога називаш љубавницом? Глупачо глупа… »
Ша признао како се осећа након свега са Таром! Репер открио да није више лаган, а онда се убацила и Симова: Ја сам му крива за…

Ша признао како се осећа након свега са Таром! Репер открио да није више лаган, а онда се убацила и Симова: Ја сам му крива за…

Курир 18.02.2021
Ненад Алексић Ша је устао за црним столом и признао како се осећа након свега са Таром Симов. - Кажеш да си лаган па зашто се онда стално истресаш на Тару? - Нисам лаган уопште, био сам лаган, више нисам. Када је све било… »

Вести дана »