Повезане вести

Нема златана, али Милан је моћан: Росонери са фудбалским звездама нападају црвено-беле! (састави)

Нема златана, али Милан је моћан: Росонери са фудбалским звездама нападају црвено-беле! (састави)

Хот спорт 18.02.2021
Фудбалери Црвене звезде од 18 часова и 55 играју утакмицу шеснаестине финала Лиге Европе. Српски шампион нече имати нимало лак задатак јер му на мегдан излази вишеструки првак Европе и тренутн другопласирани тим Серије А. Када су… »
Станковић навијачима: Нисте свесни колико ми фалите ФОТО

Станковић навијачима: Нисте свесни колико ми фалите ФОТО

Нова 18.02.2021
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да ће њему и његовој екипи недостајати подршка са трибина највећег српског стадиона у четвртак увече. Највернијих присталица црвено-белих неће бити на трибинама стадиона “Рајко… »
Процурила кореаграфија пред меч звезда – Милан: Делије паролом жестоко прозвале Росонере (фото)

Процурила кореаграфија пред меч звезда – Милан: Делије паролом жестоко прозвале Росонере (фото)

Хот спорт 18.02.2021
На мечу није дозвољено присуство гледалаца, али су се делије као и на претходним европским дуелима окачиле пароле… Сада је процурила кореографија коју су најватреније присталице спремиле за дуел својих миљеника у шеснаестини… »
“Делије” пред Милан: Нечасне радње и магла пре тога…

“Делије” пред Милан: Нечасне радње и магла пре тога…

Нова 18.02.2021
Навијачи Црвене звезде спремили су поруку пред прву утакмицу црвено-белих и Милана на стадиону "Рајко Митић". Српски шампион и другопласирани тим Серије А од 18 сати и 55 минута боре се у шеснаестини финала Лиге Европе и Милан је… »
Одбројавање - Звездино сведочанство: Како се стварао култ ривалства са највећим клубовима у Европи

Одбројавање - Звездино сведочанство: Како се стварао култ ривалства са највећим клубовима у Европи

Моззарт спорт 18.02.2021
Обрачуни са Миланом, Реалом, Барселоном, Манчестер Јунајтедом, Ливерпулом и Бајерном обележили су историју клуба са стадиона „Рајко Митић“. Беше она магла у којој се, сам је то рекао и Адријано Галијани, Милан родио као велика… »
Срби из Серије а: Кеси је најјачи играч после Лукакуа, Ернандез најбољи бек Италије, али Милан је први пут узнемирен

Срби из Серије а: Кеси је најјачи играч после Лукакуа, Ернандез најбољи бек Италије, али Милан је први пут узнемирен

Моззарт спорт 18.02.2021
Наши асови са Апенина открили су шта очекује црвено-беле на предстојећем европском кораку. Беше она магла у којој се, сам је то рекао и Адријано Галијани, Милан родио као велика европска сила. Беше и Калчополи и 2006. кад су… »

Вести дана »